Имаме уникално служебно правителство, хиперактивни министри и донякъде скрит премиер.

Имаме уникално служебно правителство, хиперактивни министри и донякъде скрит премиер. ...

Доц. Александър Христов: Резултатите от изборите на 11 юли ще бъдат ксерокопие на тези от 4 април

„Имаме уникално служебно правителство, хиперактивни министри и донякъде скрит премиер. Това се случва за първи път в новата ни история.“ Това заяви в интервю за БНР доц. от Центъра за анализи и кризисни комуникации.
Когато в държавата се провеждат такъв тип активности, това дава увереност на хората, че промяната е в техни ръце и те ще го използват, смята Христов. Той оспори спекулациите „те ще са на море“, „те ще гледат световното“ и посочи, че самата политическа обстановка ще провокира хората да гласуват.

Втора фирма предлага да достави машини за гласуване, обяви ЦИК Втора фирма предлага да достави машини за гласуване, обяви ЦИК
Има ново предложение от фирма за доставка на машини за гласуване. Това е „Панов” ЕООД. Предложението тепърва ще се разглежд...
Последните месеци според доц. Христов показват, че промяната е възможна. По думите му всичко, което се случва от 4 април насам, е сигнал точно за това и е предпоставка за по-висока .
„Политиката ни става все по-персонифицирана. Виждаме, водят се от нафталина разни фигури, които са обвързани с някакво минало, техните дейности се преразглеждат, влизат в политиката хора, които до този момент са били известни с коренно различни неща, това се смята за възможност за поява на нови идеи“, коментира още Христов на старта на предизборната кампания.
Резултатите от ще бъдат като ксерокопие от тези на 4 април, подчерта Александър Христов.
Вече има заявки от различни страни, че въпреки това съотношение на силите, надежден опит за съставяне на правителство ще бъде направен, каза още той.

Източник: actualno.com