Имаме удоволствието да Ви съобщим,че Ботев става официален партньор на

...
Имаме удоволствието да Ви съобщим,че Ботев става официален партньор на
Коментари Харесай

Ботев Пд стана официален партньор на Сдружение „Спри рака“

Имаме удоволствието да Ви съобщим,че Ботев става формален сътрудник на Сдружение „ Спри рака ” Пловдив.

В Пловдив Сдружението провежда за шеста поредна година крос-ходене-танцуване или просто присъединяване „Спри рака“. Целта на това събитие е да разпространява деен метод на живот, физическа интензивност и обществени и осведомителни събития и контакти за миналите през диагнозата рак и техните фамилии.

Сдружението провежда и други събития с тази Кауза. Основните цели на сдружението са да възпитават емпатия и да предизвикват гражданската ангажираност; да основават годишна традиция за осъществяване на всевъзможни събития за:насърчаване на деен метод на живот, осъзнато наслаждение и наслада от придвижването и неговото голямо значение за оздравяване; за набиране на средства за подкрепяне на клиниките,лекуващи пациенти с онкологични проблеми,както и осведомителна поддръжка за фамилиите им.

Ботев Пловдив споделя полезностите на организацията и ще поддържа бъдещите действия и събития. Ще разгласяваме нашите взаимни събития навреме.

В общество,където всички са подготвени да поддържат, оказват помощ и работят за здравето на хората, диагнозата рак не е присъда.

Ние имаме вяра, че дружно можем да победим Рака.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР