Имаме удоволствието да Ви информираме за напредъка на строителството на

...
Имаме удоволствието да Ви информираме за напредъка на строителството на
Коментари Харесай

Жилищна сграда K-Brilliant на ул. „Братя Бъкстон“ на „Комфорт“ ООД


Имаме удоволствието да Ви осведомяваме за напредъка на строителството на първокласна жилищна сгада ситуирана на ул. Братя Бъкстон №6.

Към момента постройката е с АКТ 14 и фасадата се облицова с гранит.

Не инцидентно е определен регион Чаталджа за местонахождение на K-Brilliant. Възловата локация в центъра на гр. Варна разрешава елементарен и бърз достъп до основните булеварди Васил Левски и Цар Освободител. Районът граничи с регионите  ,  и  и пазар „ Чаталджа.



Три обособени входа, функционални жилища, чудесни капиталови обекти с добра възвръщаемост и изискана визия. Сградата предлага на бъдещите си притежатели опция за избор от двустайни и тристайни жилища с квадратури от 64 до 157 кв.м. Основната част от тях са с ревю изток, запад и юг, като на високите етажи се разкрива панорама към града.



Парковата част е създадена тъй че 20,24% от площта на имота да бъди планувана за озеленяване. То ще бъде ситуирано на терена и на първият етаж хоризонтално и отвесно. Предвидена е част висока растителност и част за затревяване и пъстър сутерен.

 

Предимства на обекта:

Сигурен и приближен строител- Комфорт ООД;

Големи и верни площи на апартаментите;

Висококачествени строителни материали;

КОМФОРТ- Широка гама артикули дават опция да създадете здравословна и безвредна среда на живот;

Страхотна градска панорама от по-високите етажи;

За повече информация, заповядайте на бул. “Осми крайморски полк “ № 50, ет. 5 от 9:00 до 18:00 ч. или позвънете на телефона: 

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР