Имаме новина, Дани Митов бил поканен лично от Борисов /това

...
Имаме новина, Дани Митов бил поканен лично от Борисов /това
Коментари Харесай

Илиян Василев: Дани Митов май си е купил фабрика на 9 септември

Имаме вест, Дани Митов бил поканен персонално от Борисов /това не тъкмо вест тъй като там всичко се взема решение от ББ/, само че станал и член на ГЕРБ!?, и към този момент като член на ГЕРБ към този момент стартира да демонстрира партийна интензивност с пръв апел ГЕРБ да направи кабинет, десен, с цел да бъде цитадела на дясност и прочие говорене с двойно дъно.
Дани май е пропуснал много време от развиването на България - ГЕРБ е признак не на дясност, а на корумпираност. Борисов е кръстник на мафията /това е оценката на Запада/ и с молбата си за участие, той става член на тази мафия, като автоматизирано става съотговорен.

ГЕРБ е цитадела на атлантизма, а не на руско-имперските планове.

Вероятно си мисли, че като стане член на ГЕРБ ще може да стане новия Борисов, по допустимото лице.

И това с участието в ГЕРБ е на 8 септември фабрика. Той е по-ценен на ББ като гражданска квота, с цел да може да го продават като надпартиен, сплотяващ. Като партиен член тази полезност се срутва, без да има подобен растеж в самата ГЕРБ.

Последно, договорката която е приел е да не пипа награбеното и стореното от Борисов, а тази роля ще му коства всичко - и в персонален, и в професионален проект.

Пустите постове - само че като е мъчно да оцелееш отвън власт и пост, се получава по този начин. Разбирам го.

Голямо момче е. Прави си своите избори.

Ще носи и следствията.

Фейсбук, Илиян Василев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР