Имаме новина! Арлинг Холанд не успя да вкара гол. 19-годишният

...
Имаме новина! Арлинг Холанд не успя да вкара гол. 19-годишният
Коментари Харесай

Арлинг Холанд побесня - поиска вода, само за да хвърли бутилката

Имаме вест! Арлинг Холанд не съумя да вкара гол. 19-годишният нападател на " Залцбург " пропусна да се разпише за първи път в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Миналия кръг откритието на сезона пренаписа историята, ставайки първият младеж с попадение в пет следващи дуела в най-авторитетния клубен шампионат.
Пореден връх в Шампионска лига за феномена Холанд, вижте резултатите (ВИДЕО) Суперталантът от "Залцбург " влезе като запаса и блесна с гол и асистенция
В решителния конфликт против " Ливърпул " вкъщи, Холанд и сътборниците му не съумяха да противодействат на носителя на трофея и макар отличното си показване, останаха на трето място и ще играят в Лига Европа напролет.
Невъзможен гол на Салах прати " Ливърпул " на осминафинал (ВИДЕО) Носителят на трофея в Шампионската лига мина теста "Залцбург "
Мърсисайдци победиха австрийския първенец с два гола в границите на минута през второто полувреме. Първо Наби Кейта изведе гостите напред, по-късно Мохамед Салаха се разписа с свръхестествен гол от неосъществим ъгъл.

Erling Håland asked for a bottle JUST so he could throw it in frustration

He was fuming after Liverpool scored their second of the night... pic.twitter.com/CJZOCPkI0R
— Football on BT Sport (@btsportfootball) December 10, 2019
Второто попадение на " Ливърпул " попадение прекърши очакванията на " Залцбург ", а измежду най-ядосаните бе Арлинг Холанд. Нападателят изиска вода от аварийна пейка, само че вместо да я изпие със размах хвърли бутилката на тревата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР