Имаме много силни щангисти в последните 10 години и отличен

...
Имаме много силни щангисти в последните 10 години и отличен
Коментари Харесай

Обрат: Иван Иванов остава начело на националния отбор по щанги

Имаме доста мощни щангисти в последните 10 години и отличен треньор в лицето на Иван Иванов и съм сигурен, че той ще остане отпред на националния тимове и след Олимпиадата. Това разгласи новият началник на федерацията Ариф Маджид. Както е известно самият Иванов разгласи неотдавна, че ще се откаже след Игрите.

" За нас приоритет ще бъде одобряването на младите гении във федерацията. Хората ми гласоподаваха доверие и ще направя всичко допустимо с цел да го оправдая ", сподели още Маджид.

Той приказва по време на награждаването на Стилиян Гроздев за Спортист № 1 на месеца “ в анкетата на Пресклуб " България ". Щангистът ни Гроздев заслужи доверието на медиите поради златото на Европейското състезание за мъже през април в Москва.

Днес той получи формалния документ, с който се удостоверяват двата му европейски върха за младежи, сложени по време на шампионата в съветската столица. Гроздев показа, че за него в този момент най-важна е подготовката за Олимпийските игри в Токио.

До 4 юни Международната федерация ще разгласява последните класации, въз основа на които нашата федерация ще излъчи двамата ни представители на Олимпиадата. Това ще стана на база контролни надпревари и моментна форма, обясни треньорът Иван Иванов. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР