Имаме както действащо Комплексно разрешително, така и разрешение за изгаряне

...
Имаме както действащо Комплексно разрешително, така и разрешение за изгаряне
Коментари Харесай

ТЕЦ „Бобов дол”: Имаме всички разрешителни

Имаме както настоящо Комплексно позволение, по този начин и позволение за изгаряне на боклуци и в това число подписана нотификация за импорт на боклуци. Това се споделя в позиция на Топлоелектрическа централа „ Бобов дол ”, публикувана до медиите.

„ Всички тези документи са подписани от Министерство на околната среда и водите, Регионална инспекция за опазване на околната среда – Перник и Изпълнителна организация по околна среда. Предоставили сме ги и на всички проверяващи органи. При нас няма съществуване на рискови боклуци и никой не е потвърдил това ”, се споделя още в позицията. От ТЕЦ-а изясняват, че естествената им работа е спряла от няколко дни.

В позицията са изредени и документите, с които разполагат: решение от Министерство на околната среда и водите за пробно изгаряне на боклуци, подписано от заместник-министър, позволение за импорт на боклуци,  подписано и издадено от заместник-министър и шеф Дирекция „ УООП ” в Министерство на околната среда и водите, позволение за изгаряне на боклуци на „ ТЕЦ-Бобов дол ”, подписано от шеф на РИОСВ-Перник, решение за издаване на Комплексно позволение, издадено от Изпълнителна организация по околна среда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР