Имаме информация, че българското правителство в лицето на министър-председателя е

...
Имаме информация, че българското правителство в лицето на министър-председателя е
Коментари Харесай

„Възраждане“: Вдигането на ветото за РСМ от Кирил Петков ще бъде национално предателство

Имаме информация, че българското държавно управление в лицето на министър-председателя е подготвило решение, с което да пусне Македония за начало на преговорния развой. Нашата информация е, че това ще бъде оповестено напълно скоро, сподели на брифинг в Народното събрание ръководителят на ПГ на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

По думите му предходната седмица у нас на посещаване е бил почитан американски посланик, чиято цел явно е била тъкмо такава.

„ Неслучайно това посещаване съответства с неочакваното виждане на премиера Кирил Петков, че би трябвало да бъде призован Консултативен съвет за национална сигурност, макар че подобен беше призован преди половин година. Остава да разберем единствено по какъв метод е измислена дефиниция, която въпреки всичко някак да подхожда на българското законодателство, с която да стартира началото на преговорния развой. Припомням на Кирил Петков, че имаме решение на българското Народно заседание, което не е анулирано – за мораториум, до момента в който Македония не стартира да извършва подписания сред нас и тях контракт, който ние изпълняваме, а те – не“, съобщи Костадинов.

Той напомни, че безусловно преди няколко дни имаше резолюция на Европейския парламент – за разширението, с която бяха включени съвсем всички претенции на българската страна.

„ Единственото нещо, което не беше включено категорично, беше въпросът за българското малцинство в Северна Македония. Въпреки че ние би трябвало да сме извънредно деликатни, когато използваме сходни формулировки, защото в Македония няма българско малцинство, а има българско болшинство. От тази позиция даже е по-добре, че не е включено. Но откакто даже Европейският парламент одобри вижданията на българската страна, остава безпределно изненадващо и необяснимо за какво държавното управление е подготвило сходен изменнически ход. Едно сходно решение с изключение на нелегално, ще бъде и морално предателско“, акцентира водачът на „Възраждане“.

„Ние още през днешния ден ще изпратим публично писмо до българския министър-председател, в което ще желаеме от него да удостовери или да отхвърли тази информация. Така или другояче в границите на няколко дни ще стане ясно какви тъкмо са проектите и ходовете на българския министър-председател. Ако това бъде доказано, ние от „Възраждане“ няма да го оставим без последствия и никога няма да допуснем да мине безшумно, умерено и безпроблемно.

Ще създадем всичко належащо, с цел да не допуснем това национално изменничество, тъй като виждаме, че сега държавното управление, засилвайки се стремглаво по нанадолнището, играе ролята на камикадзе, което би трябвало да извърши две задания, сложени от американския дипломат – да стартира процедурата по унищожаването на българския лев и въвеждането на непознатата валута в България от 1 януари 2024 година и да вдигне ветото над Македония. Второто не може да стане чисто законово, тъй че явно се готви някаква скрита форма на държавен прелом. Това следва да разберем в границите на идващите няколко дни“, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР