Имам ужасен апетит към насъскване срещу професори. Сигурно са по-вкусни.

...
Имам ужасен апетит към насъскване срещу професори. Сигурно са по-вкусни.
Коментари Харесай

Гледна точка: Председателят на Съюза на преводачите предизвикал куче да го ухапе

Имам ужасяващ вкус към насъскване против професори. Сигурно са по-вкусни. Така Симеон Бойков, притежател на питбула Слик, изясни случая, при който ръководителят на Съюза на преводачите проф. Иво Панов беше ухапан, защото, по негови думи, опитал да защищити личното си куче – немската овчарка Шая.
По думите на Бойков, проф. Панов е предизвикал кучето, като го е ритнал. Той провокира обстановката, настоя Бойков. На въпрос за какво кучето му няма намордник, отговорът беше, че защото поляната в „ Овча купел” била за кучета, Слик не носел намордник. Къде е намордникът на кучето на проф. Панов, отвърна на собствен ред Бойков пред Нова телевизия, който изясни, че трябвало да има естетика и мир, а не да се поставят намордници на кучетата.
Аз не оказвам помощ на хора, които не ми желаят помощта – по този начин Бойков отговори на въпрос за какво не е оказал помощ на професора, когато е видял, че Слик го е ухапал. Сигурно и в кома е изпаднал, омаловажи нещата Бойков. На няколко пъти той настоя, че проф. Панов не знае по какъв начин се възпитават кучета и можел да му помогне. Готов съм да ида да пусна Слик в детска градина без каишка, без намордник, даде образец Бойков какъв брой е несъмнено около питбула му, само че мигновено добави, че " не може да управлява страстите на хората ".
За край Бойков се обърна задочно към проф. Панов и го предложения " в неговия тим " - тимът, в който се живее в естетика с кучетата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР