Имам . Преболедувах тежко през ноември-декември 2020 година. Битката сега

...
Имам . Преболедувах тежко през ноември-декември 2020 година. Битката сега
Коментари Харесай

Кандидат за депутат от гражданската квота на ВМРО счита коронавируса за биотероризъм

Имам. Преболедувах тежко през ноември-декември 2020 година. Битката в този момент беше да бъдат приети документите за преболедуване за 1 година, само че по принцип Вътрешна македонска революционна организация е срещу зеления документ. Затова Вътрешна македонска революционна организация изиска оставката на здравния министър доктор Стойчо Кацаров и медицинският личен състав на " Пирогов " я изиска надалеч преди този момент. Това съобщи проф. Христо Смоленов, претендент за народен представител от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация.

Реална е заплахата от ковид и се веселя, че журналистическата гилдия почна да я осъзнава както би трябвало. Спомням си ехидните забележки по отношение на един храбър военачалник (бел. ред. – проф. доктор генерал-майор Венцислав Мутафчийски и ). Става въпрос за биотероризъм в световен мащаб, сподели Смоленов пред bTV на пряк въпрос какво предлага да се прави , щом Вътрешна македонска революционна организация е срещу зеления документ. Той уточни Института по вирусология в Ухан, където са основали предпоставки ковид от прилепи да премине в човешката популация.
 Съдят здравното министерство поради зеления документ, има куп тъжби Съдят здравното министерство поради зеления документ, има куп тъжби
28 тъжби против заповедта на здравния министър Стойчо Кацаров, с която от предишния четвъртък в България бе въведен зеления документ, са...

Дезорганизирана е здравната общественост, продължи проф. Смоленов и беше запитан още веднъж какво предлага съответно като битка против ковид. Той отвърна, че като е имало организация, с помощта на ген. Мутафчийски сме били една от страните в света с най-хубави ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР