Имам чувството, че една година в президентството се в вселил

...
Имам чувството, че една година в президентството се в вселил
Коментари Харесай

Бойко Ноев: В президентството се е вселил черен дух

„ Имам възприятието, че една година в президентството се в вселил черен дух. Нещо се е случило там. Това не е Румен Радев, който познаваме. Има фактори, които му въздействат. Те са свързани с България “. сподели в предаването „ Тази заран “ специалистът по национална сигурност Бойко Ноев.

„ На парада на 6 май Радев произнесе тирада, че България е цитадела, цитадела, която някой желал да превземе. България е част от по-голямата цитадела – Европейски Съюз. Опасността е, че някой може да превземе по-голяма цитадела посредством България “, предизвести Ноев.

Според двете обединения те са атакувани в синхрон за да няма постоянно държавно управление

По думите му обществото е разграничено на две - за статуквото и срещу, за мафията или срещу мафията.

„ Другото разделяне е експанзията на Путин в Украйна. Част от българите поддържат Путин. Другата част поддържат Украйна и са срещу експанзията. Днес срещу държавно управление за тези, които са на страната на Путин във войната и тези, които са на страна на мафията и Гешев “, съобщи Ноев.

По думите му записите на Радостин Василев имат две страни. „ Съдържанието е неоправдателно и демонстрира по какъв начин група от политиците желаят да ръководят. От друга страна записите повлияха на политическия живот. Не може да си срещу публикуването на подобен запис, само че да се радваш на компроматите против Борисов “, акцентира той.

Няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка, съобщи той

„ Този, който пусна записите, стои на страната на тези, които не желаят да има държавно управление. Това е инструментът за дестабилизация “, безапелационен бе Ноев.

„ Очевидно ще има промени в прокуратурата “, сподели той. По думите му България има действителни шансове за държавно управление и правосъдна промяна. „ Затова не би трябвало да има служебни държавни управления в близко време “, безапелационен бе той.

„ Никога в новата ни история шефовете на службите не са били съгласувани с посолства “, съобщи Ноев.

Този запис визира надълбоко моралните устои на политическата класа, разяснява президентът

„ Имунитетът на Бойко Борисов не би трябвало да бъде свалян в този миг по една съществена причинна, тъй като играта с имунитетите е игра за реализиране на политически цели в даден миг. Парламентът в никакъв случай повече не би трябвало да дава имунитет просто по този начин, би трябвало да бъде уверен, че настояването е вярно, а не политически инструмент за оклеветяване “, съобщи Ноев.

„ Някой употребява службите за реализиране на политически цели и да няма държавно управление “, предизвести Ноев.

„ България би трябвало да има държавно управление непременно. Трябва да имаме парламент “, заключи специалист по национална сигурност.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР