Имахме много възможности да направим много стъпки в правилната посока

...
Имахме много възможности да направим много стъпки в правилната посока
Коментари Харесай

Андрей Гюров: ПП направи всичко възможно да намери обединителните линии

Имахме доста благоприятни условия да създадем доста стъпки в вярната посока и изрече, който идва на разум е желаеха, само че нямаха предпочитание в доста връзки. Съдебната промяна е най-знаковото решение в това Народно събрание, имахме опция да приемем закона за противопоставяне на корупцията, който беше подготвен, измененията в Наказателно-процесуален кодекс с механизма за надзор на основния прокурор - по този начин Андрей Гюров – ръководител на ПГ на " Продължаваме Промяната " разяснява в Българска национална телевизия " Денят стартира " работата на този парламент.



Имахме всички благоприятни условия да приемем този закон и да създадем тази значима стъпка напред за страната по тази причина българите да се усещат в едно по-справедливо общество, да не сме още веднъж на опашката на Европа по показателя за корупция и да можем като всички естествени европейски жители да се употребяваме от привилегиите на тази европейска принадлежност. Но това не се случи, уточни Андрей Гюров.

Според него има едно ясно изразено болшинство в този парламент, който можеше да сформира държавно управление. То се събра даже на лидерска среща и съобщи, че може да ръководи дружно. Политическа партия направи всичко допустимо да откри обединителните линии, които не нарушават правилата на демокрацията, добави Гюров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР