Имахме консултации и с министъра на здравеопазването, и с премиера

...
Имахме консултации и с министъра на здравеопазването, и с премиера
Коментари Харесай

11 ден извънредно положение - сега ще се правят отделения за коронавирусни навсякъде

Имахме съвещания и с министъра на опазването на здравето, и с премиера – за обособяването във всяка една болница на поделение за ковид инфектирани. Това съобщи началникът на Националния спешен щаб за ковид генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски на днешния постоянен утринен брифинг.
Тази имитация мигновено провокира следните мисли в моята, не изисквам да е чак толкоз интелигентна, глава – а точно: Вече 11-ти ден сме в изключително състояние. Чак през днешния ден, вероятно, здравният министър ще издава заповед да се обособяват отделения за ковид инфектирани във всички лечебни заведения. И това в случай, че на 14 март, събота, в 20:00 часа генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски с изражение като на филм предизвести каква зараза с " невиждана гняв " идва.
При това състояние, занапред в този момент ще има заповед, занапред ще се прави организация, като нищо на доста места и занапред ще се възнамерява. Тепърва. Защо по този начин се готвим за идващата невиждана гняв?
Обяснението на генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски за какво чак в този момент ще вършим отделения - буквално (във приложеното под текста ВИДЕО можете да го чуете ( цялостното пояснение можете да чуете ): " Тази мярка, която се предлага на министъра на опазването на здравето, това е с цел да се разширят опциите и плюс това да не изпадаме в тези обстановки, в които изпадаме и от ден на ден ще изпадаме – такава беше обстановката във Втора градска, в Пета градска, в " Токуда ", в " Софиямед ", в какви ли не други лечебни заведения в страната. Всички лечебни заведения в страната би трябвало да стартират този режим, тъй като това ни чака все по-често – ние няма да чакаме да се препълнят в дословния смисъл отделенията и тогава да разкриваме кревати. То вие (бел. ред. – медиите) ще сте първите, които ще кажат: " Къде дремахте до момента "? Ние не дремем, предвиждаме нещата по какъв начин ще се случат ".
Доволни ли сте от това пояснение?
Сподели с твоите другари
п.п. С първа пролет в България пристигна и същинската зима. И никой не се оплаква, че не е почистено – живот и здраве следващата година може отново по този начин, с цел да няма неодобрение.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР