Имах честта да бъда главен изпълнителен директор или старши бизнес

...
Имах честта да бъда главен изпълнителен директор или старши бизнес
Коментари Харесай

Няколко важни урока за бизнес лидерите през 2022 г.

Имах достойнството да бъда основен изпълнителен шеф или старши бизнес водач на доста компании през кариерата си - от започващи и междинни компании до компании от Fortune 1000. Независимо от компанията, размера, динамичността или провокациите, открих, че има няколко ключови начина за максимизиране на опциите, пише Стив Таплин в публикация за entrepreneur.com. 

2022 година евентуално няма да се разграничава доста от предходните години, споделя той, когато става въпрос за " секрети "  за триумф, само че показва няколко урока, от които можете да се поучите.

Няма загадка съставна част за успех 

Не съществуват неща като загадка съставна част за прогрес. Истинската рецепта включва неща, които всеки сполучлив предприемач прави. Нито едно от тях не е скрито, само че те разграничават печелившото начинание от неуспеха, без значение от неговата ниша: фокусирана упорита работа; експериментиране; блян за оптимизиране на преживяването на клиентите; създаване на артикул, който дава действителна стойност и поощряване на вашите старания. Тези съществени неща са изключително годни в създаването на програмен продукт и други софтуерни браншове.

Бъдете фокусиран водач

Усилената работа за основаване и разпространение на вашия бизнес е от решаващо значение, независимо дали е програмен продукт като услуга (SaaS) или авангардна блокчейн софтуерна компания, но без фокусирана, целенасочена задача в основата на тези старания, ще бъде доста по-трудно. Ако желаете да вдъхновите своя личен състав, сътрудници и клиенти през 2022 година, дайте им просто и централно обръщение и фокусирано водачество, което акцентира всичко, което прави вашата компания. Такова водачество не включва единствено вас, а и вашия екип. 

Внедряване на ясни канали за връзка

Фокусираното водачество работи, единствено в случай че връзката сред екипите, всички чиновници и клиенти се поддържа оптимално ясна и отворена. Това значи внедряване на функционални канали на всички места, само че също по този начин значи да приемате връзката съществено. Като водач на компанията вие носите отговорност за използването на тези канали за връзка.

Дефинирайте философията на работното място

Прилагането на фокусирано водачество и крепко потребна система за открита връзка на всички равнища ще ви разреши да разпространявате философията на вашата компания по-ефективно. Можете да създадете каквато философия желаете, несъмнено, само че да я държите фокусирана върху клиентите по някакъв характерен метод е от решаващо значение. Уверете се, че щастието на клиентите ви води в тази цел. Лесно е да станете захласнати от нови функционалности и допълнения към артикули, услуги и страхотни технологии, че тази философия се губи. Не позволявайте това да се случи.

Стремете се към триумфа на чиновниците

Вашите чиновници са един от трите стълба на триумфа (другите два са клиентите и продуктът или услугата). Поради значимостта им, стремете се да извършите всичко по силите си за тяхното благоденствие, което ще подхранва преданост, спомагателни старания, изцяло благополучие и по-здравословна просвета. Това изисква работа, ориентирана към схващане на потребностите на чиновниците. 

Слушайте деликатно

Наличието на постоянни информационни канали и блян към благоденствие на чиновниците няма да донесат доста изгода, в случай че не слушате, защото членовете на екипа бързо ще виждат невниманието ви. Това може да попречи за запазването на най-хубавия набор от гении. Внимателното чуване на самостоятелни или екипни недоволства и придобиване на известност, че ги приемате сериозно означава, че е по-вероятно да бъдете заобиколени от възходящ и предан набор от висококвалифицирани и стимулирани хора.

Източник: Стив Таплин, главен изпълнителен шеф на Sonatafy Technology, за 

Превод и редакция: Нели Тодорова
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР