Има зодии, които стриктно следват правилото По-малкото е повече (Less

...
Има зодии, които стриктно следват правилото По-малкото е повече (Less
Коментари Харесай

Кои зодии са минималистични?

Има зодии, които прецизно следват правилото " По-малкото е повече " (Less is more). В това изказване има много правилни неща, само че би трябвало да разберем, че минимализмът като философия значи да имаме по-малко, само че по-важни и основни неща в живота си. Това не е просто жанр на обзавеждане, а метод на мислене. И той може да ни направи щастливи, тъй като не се затрупваме с десетки неща, които да ни задушават. Имаме чувство за непорочност и шир, което е на всички места към нас. Нека забележим кои са зодиакалните знаци, за които сходна философия е подобаваща: 

Овен

На Овните не им трябват доста неща. Те от време на време имат мисленето навръх войник – единствено каквото би трябвало, с цел да оцелеят. В същото време могат да бъдат изненадващо сантиментални и да пазят неща, значими за тях.

Близнаци

На Близнаци им би трябвало умерено, подредено място, с цел да отпочинат. Те имат толкоз доста в главата си, че в случай че и домът им е безреден, това ги натиска още повече и ги тормози.

Дева

Девите са едни от най-минималистичните зодии. Те ненавиждат безпорядък, нечистотия и разбория, както и предмети, които нямат функционалност. Те обичат светли, чисти, просторни пространства, в които да можеш да дишаш и да се чувстваш добре.

Скорпион

Скорпионът постоянно се люшка в две или повече крайности. Когато те решат, обаче, вземат дефинитивно трагично решение и трансформират живота си. Те почистват себе си, връзките си и външното пространство.

А вие дали се припознавате в написаното нагоре? Без значение дали сте представител на тези зодиакални знаци, може да се опитате да живеете, като следвате правилата на минимализма. Опитайте - коства си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР