Има зодии, които стриктно следват правилото По-малкото е повече (Less ...

Има зодии, които стриктно следват правилото По-малкото е повече (Less

Кои зодии са минималистични?

Има зодии, които стриктно следват правилото " По-малкото е повече " (Less is more). В това изказване има много правилни неща, само че би трябвало да разберем, че минимализмът като философия значи да имаме по-малко, само че по-съществени и основни неща в живота си. Това не е елементарно жанр на обзавеждане, а метод на мислене. И той може да ни направи щастливи, тъй като не се затрупваме с десетки неща, които да ни задушават. Имаме чувство за непорочност и шир, което е на всички места към нас. Нека забележим кои са зодиакалните знаци, за които сходна философия е подобаваща: 

Овен

На Овните не им трябват доста неща. Те от време на време имат мисленето навръх войник – единствено каквото би трябвало, с цел да оцелеят. В същото време могат да бъдат изненадващо сантиментални и да пазят неща, съществени за тях.

Близнаци

На Близнаци им би трябвало умерено, подредено място, с цел да отпочинат. Те имат толкова доста в главата си, че в случай че и домът им е безреден, това ги натиска още повече и ги тормози.

Дева

Девите са едни от най-минималистичните зодии. Те ненавиждат безпорядък, нечистотия и разбория, както и предмети, които нямат функционалност. Те обичат светли, чисти, просторни пространства, в които да можеш да дишаш и да се чувстваш добре.

Скорпион

Скорпионът постоянно се люшка в две или повече крайности. Когато те решат, макар че, вземат дефинитивно трагично решаване и трансформират живота си. Те изчистват себе си, връзките си и външното пространство.

А вие наистина ли се припознавате в написаното по-горе? Без значение наистина ли сте пълномощник на тези зодиакални знаци, може да се опитате да живеете, като следвате правилата на минимализма. Опитайте-коства си!

Източник: actualno.com