Има зодии, които астрологически са предразположени никога да не прощават

...
Има зодии, които астрологически са предразположени никога да не прощават
Коментари Харесай

Кой как прощава прегрешенията? Опасно е да нараним Лъв и Скорпион

Има зодии, които астрологически са предразположени в никакъв случай да не простят прегрешенията, колкото и да настояват противоположното. Някои знаци по астрологична характерност са по-толерантни от други. Но има и много хора, които изпитват същинска злоба към тези, които са ги подвели в персонален проект. Други пък избират да не помнят неприятното и да продължат напред. Едни знаци са по-злопаметни, други – по-толерантни. Ето кой какъв е съгласно зодията, като се направи уточнението, че това са звездните предпоставки, а развиването на характера и съответната обстановка за всеки са разнообразни.

Въпреки че Овенът може доста да се ядоса на грешката ви към нея, доста е евентуално тя бързо да ви елементарни и да не помни за постъпката ви изцяло. Овните постоянно реагират и работят импулсивно, преди да обмислят обстановката, тъй че са толерантни към грешките на другите, тъй като знаят, че и те не са безгрешни.

Телците са склонни да бъдат злопаметни. Ако нараните някого от тази зодия, той дълго време ще таи отрицателните си усеща към вас, даже и да не го демонстрира очевидно. За Телеца в действителност ще би трябвало да намерите способи да му се реванширате за неприятната си постъпка, и то неведнъж, в случай че желаете да я не помни с времето и да ви елементарни от сърце.

Близнаците по-скоро ще се двоумят да простят ли на някого грешката или пък не. Те непрекъснато имат две противоположни хрумвания за нещата в главата си. Конфликтът сред вътрешен глас и разсъдък при тях е максимален. Освен това те доста се въздействат от непознатото мнение и в случай че околните и приятелите им ги поучават да не ви простят, те ще се съобразят – само че и противоположното е значимо със същата мощ.

Ако нараните възприятията на един същински Рак, той ще преживее нещата в действителност доста надълбоко. Затова и хората от този зодиакален знак не са доста умели в прощаването на непознатите неточности, изключително в случай че те са позволени от половинката им. Предадете ли доверието на един Рак, надали в миналото ще съумеете да си го възвърнете изцяло – той постоянно ще си има едно мислено.

Ако нараните егото на Лъва, него освен ще го заболи, само че и той ще се озлоби много и ще се постарае да си върне го тъпкано. Лъвовете са горди същества и мъчно простят непознатите провинения по отношение на тях. Единственият метод да ви елементарни неприятното по отношение на него държание е, в случай че в действителност осъзнава какъв брой скъпи сте в неговия живот. Лъвовете желаят да са в хармонични връзки с околните си хора и рядко таят пасивна експанзия.

Девите ще обмислят дълго вашата постъпка, преди да решат дали да ви простят прегрешението или пък че не заслужавате да ви дават втори късмет. Това е по този начин, тъй като те обичат аналитичното мислене и постоянно обмислят деликатно всяко свое решение и деяние. Хубавото е, че в случай че ви простят, те в никакъв случай няма да ви натякват грешката по-късно.

Истинските Везни не обичат дисхармонията, в която и да е сфера от живота си. Ето за какво, в случай че половинката им съгреши по отношение на тях, те по-скоро ще простят. Везните избират просто да не помнят неприятното и да продължат напред с живота си, а не да са в положение на непрекъснат спор и дисбаланс със своя сътрудник.

Скорпионите са склонни да проучват и хиперболизират прекалено много възприятията си. Те ще се усещат зле в действителност дълго време, в случай че половинката им ги е подвела с държанието си. Те няма да покажат какъв брой са засегнати, само че и няма да простят току-тъй непознатата неточност. Да не забравяме, че това е най-отмъстителният знак в зодиака и постоянно ще откри метод да си върне!

Стрелците не обичат да крият възприятията си, в това число и неприятните. Тоест, в случай че някой ги подведе, те ще му се ядосат доста, само че с времето по-скоро ще предпочетат да подценен и да не помнят изцяло обстановката. Те ще простят прегрешението, само че единствено в случай че преценяват и се уверят, че няма да съжаляват един ден, че са дали втори късмет на въпросния човек.

Ако един Козирог бъде предаден от своята половинка, той надали ще елементарни елементарно. Козирозите ненавиждат, когато странични неща пречат и осуетяват постигането на задачите им. Затова, в случай че сметнат, че даден човек стопира развиването им, като ги натоварва прекалено много прочувствено, те ще му извърнат тил, вместо да му простят.

Истинският Водолей е податлив да елементарни грешката единствено на човек, за който е уверен, че откровено съжалява за постъпката си и че в никакъв случай няма да дръзне да я повтори. Ако съгрешите в държанието си по отношение на някой от зодия Водолей, бъдете сигурни, че той няма да не помни неприятното, даже да се прави, че ви е дал прошка изцяло.

Ако желаете да видите най-лошото лице на някого от зодия Риби, то направете нещо неправилно по отношение на него, тъй че в действителност да го заболи. Със сигурност ще разберете, че този човек няма да допусне да го подведете повторно. Рибите признават, че грешките са нещо човешко, само че не са толерантни, когато някой бърка съдбовно по отношение на тях.

Източник: Телеграф
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР