Има законовото решение да се шофира без винетка само до ...

Има законовото решение да се шофира без винетка само до

Министър Шишков по повод протеста на жители на с. Пролеша заради наложени глоби за шофиране без винетки: Проблемът е в начина на комуникация през 2020 г.

Има законовото решение да се кара без винетка единствено до Божурище и наложените санкции ще се окажат законни. Проблемът не е в страната, а в метода на комуникация през 2020 г. “

Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков пред медии през днешния ден по мотив митинга на поданици на с. Пролеша поради наложените им санкции за шофиране без винетки.

„ Вестоносецът преди време е сбъркал с информацията. С решение на Министерския съвет от 2020 година пратиха ръководителя на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ да изяснява на популацията къде ще има или няма винетки. В резултат, в село Пролеша тогава някой е обяснявал, че няма да има винетки. Но решението на държавното управление от 28.02.2020 година е ясно – винетки няма да има единствено до разклонението за Божурище “, изясни министър Шишков.

Източник: novinata.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg