Има задържан за убийството на 17-годишното момче от Монтана. Това

...
Има задържан за убийството на 17-годишното момче от Монтана. Това
Коментари Харесай

Следови кучета са открили убиеца на 17-годишното момче в Монтана

Има арестуван за убийството на 17-годишното момче от Монтана. Това е 38-годишен престъпно проявен, от същия град, който има и условна присъда за владеене на опиати.   

Веднага след подаването на сигнала регионът е бил отцепен. Извикани са чиновници от Зоналното жандармерийско управление  от Берковица със следови кучета, които са разкрили причинителя, до момента в който се опитвал да напусне региона. На този стадий не се дава информация дали причинителя е притежател на гората, нает от притежателя и каква въобще е връзката с убитото момче.

Убитото 17-годишно момче, дружно със своя дядо, съгласно формалната информация са прекосявали през местността „ Младата морава “, край Монтана, когато е били създадени три изстрела, единият от които улучил момчето в главата. То умряло на място. Сигнал е подал дядото, в 12,35 ч. през днешния ден.

На мястото на случая са шефът на регионалната дирекция Ивайло Антонов и окр.прокурор Нина Борисова. Има и съществено полицейско наличие, поради породилото се към този момент напрежение измежду събралите се в региона роми.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР