Има всички възможности до края на тази година, в рамките

...
Има всички възможности до края на тази година, в рамките
Коментари Харесай

Каракачанов: Може да има договор за бойни машини за Сухопътни войски в рамките на 2021 г.

Има всички благоприятни условия до края на тази година, в границите на тази година, да бъде подписан контракт и по плана за. Това сподели заместител министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Инвестиционният план „ Придобиване на съществена бойна техника за създаване на батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада ” беше признат от 44-ото Народно заседание на 8 юни 2018 година Той планува придобиване на 150 броя бойна и специфична техника за три батальонни бойни групи, на системи и в допълнение съоръжение, както и образование на състава. Времевият период за неговата реализация обгръща 12 години. Прогнозната стойност е в размер на 1 милиард и 464 милиона лв. с Данък добавена стойност.
 Вертолети от Сухопътните войски на Съединени американски щати ще летят над Бургаско Вертолети от Сухопътните войски на Съединени американски щати ще летят над Бургаско
Полети на вертолети от състава на Сухопътните войски на Съединени американски щати ще се проведат през последната седмица на февруари и началото на март в парадайс...
Министърът приказва при присъединяване си в обичайна годишната конференция на началника на защитата адмирал Емил Ефтимов. Актуалната тематика на форума тази година е: „ Развитие на отбранителните качества на Въоръжените сили на Република България в подтекста на условията на концепцията на НАТО за въздържане и защита “.
„ Тази конференция се организира в края на един управнически мандат, който във връзка с програмата за ръководство на това държавно управление по повод за армията и въоръжените сили може да кажем, че беше сполучлива “, сподели Каракачанов. Сред това, което изброи бе и това, че четири следващи години в бюджета са отделяни по 10% за нарастване на възнагражденията на персоналния състав.
Военният министър уточни, че два от трите огромни плана за рационализация бяха осъществени. „ Проектът за нови изтребители беше сбъднат посредством сключването на контракт за придобиване на 8 самолета F-16 Блок 70 “, сподели Каракачанов. По думите му, посредством сключването на контракт ще бъдат добити и два нови многофункционални патрулни кораба за нашите Военноморски сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР