Има такъв народ подкрепя Антикорупционния закон и има предложения за

...
Има такъв народ подкрепя Антикорупционния закон и има предложения за
Коментари Харесай

ИТН подкрепя Антикорупционния закон и има предложения за програмата за управление

" ИТН " поддържа Антикорупционния закон и има оферти за програмата за ръководство. Това съобщи депутатът от групировката Любомир Каримарски преди съвещанието на Финансовата комисия.

" Това, което видяхме и което ни беше предоставено, се припокрива и с съдружното съглашение, и с това, което и ние отстояваме. Не мисля, че има кой знае какви разлики. По-скоро неща, които в елементи би трябвало да уточним. ", разясни той.

По-рано началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова съобщи, че основно за присъединяване на " Продължаваме промяната " в държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия е приемането на плана за Антикорупционен закон и изборът за ръководител на КПКОНПИ.

Според депутата от ГЕРБ Александър Иванов, политическите сили няма да намерят рационален метод за сформиране на държавно управление.

" Този парламент е привършен. Няма съгласие сред политическите партии, а виждаме, че алените линии не престават да си ги чертаят вътре в остарялата коалиция. И най-абсурдното за мен е слагането на избрани лица като гаранция за осъществяване на някаква стратегия или образуване на съдружно държавно управление. ", уточни той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР