Има сериозно разминаване между Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) по

...
Има сериозно разминаване между Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) по
Коментари Харесай

Ман Юнайтед готов да се откаже от Санчо

Има съществено разминаване сред Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) във връзка с цената на Джейдън Санчо. Германският клуб желае над 100 милиона евро и не е податлив на взаимни отстъпки.

Освен това Борусия дефинира 10 август като последна дата за завършване на договарянията. Тогава отборът отпътува на подготовка в Швейцария и клубът желае да има изясненост на кои играчи ще разчита.

Според доста медии Санчо към този момент се е схванал с Ман Юнайтед за персоналните си условия. Тази информация не е вярна, твърди " Би Би Си ".

United unhappy with Dortmund's 'unrealistic' valuation of Jadon Sancho and prepared to walk away from deal #mufc https://t.co/tVe5Zikl6b
— Samuel Luckhurst (@samuelluckhurst) August 4, 2020
На " Олд Трафорд " считат желаната трансферна сума за нереалистична. В клуба не да удовлетворени и от наложения краен период, като не считат да се поддават на ултиматуми. Те имат огромно предпочитание да привлекат 20-годишния състезател, само че са подготвени и да се откажат от договорката, в случай че изискванията не ги удовлетворяват. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР