Има правилен начин и погрешен начин за задоволяване на мъжа

...
Има правилен начин и погрешен начин за задоволяване на мъжа
Коментари Харесай

Женско помагало: Наръчник за задоволяване на мъжа с ръка

Има верен метод и неправилен метод за облекчаване на мъжа с ръка. Искаме да споделим най-хубавите си препоръки за идеалния метод да го извършите.
За благополучие това не е нуклеарна физика, тъй че задълбоченото четене и ентусиазма в тази посока би трябвало да са задоволителни, с цел да ви подбуден към съвършенство в тази подкатегория на секса.
Не я подценявайте! Най-лесно е да вземете пениса му и да движите ръцете си прекомерно бързо, само че е надалеч по-секси, в случай че трупате постепенно напрежение в посока на оргазма. Спомнете си, че сексът има потребност от качествена предигра.
Първо, започнете с целувките. Докато го целувате по устните, постепенно спуснете ръката си към фалоса му. Съвсем внимателно го погалете с противоположната страна на дланта си. Ако към момента сътрудникът е с бельото си, това ще ускори желанието му за секс. След това пъхнете ръката в боксерите и започнете елегантно да масажирате пениса му.
Правете всичко доста постепенно и чувствено, тъй че да дадете на любовника си време да се любува на всяко едно от докосванията ви. Не го претупвайте, нито забързвайте, в случай че не желаете да свърши в ръката ви за нула време.
Много дами в никакъв случай не усвояват вярно задоволяването с ръка на мъжа. В резултат на това те употребяват единствено една техника. Тъй наречените "Клещи ", с които просто хващате крепко пениса и дърпате кожата му нагоре-надолу без спиране с леко забързване на скоростта, до момента в който мъжът не свърши.
В последна сметка, тази техника ще реализира задачата си, само че е досадна и скучна, да не приказваме, че е уморителна.
Много елементарен метод да измененията нещата е потреблението и на двете ръце. По този метод може да стимулирате освен основата, само че и главичката на члена. Това е най-чувствителната част от пениса. Там се намира най-високата централизация на нервни окончания в цялото мъжко тяло. Така че обърнете уместно внимание на този самобитен връх Еверест.
Най-лесният метод да фокусирате работата си върху върха на пениса е да го обвиете с показалеца и палеца. След това просто постепенно местете пръстите нагоре и надолу към 2 сантиметра. Опитайте се да не бягате прекомерно далеко от главичката.
Всеизвестно е, че тестисите са извънредно чувствителни. Кофти за инцидентни или нарочни удари, само че напълно улеснение за задоволяването с ръка.
По средата на половото упражнение дайте отмора на ръката си и постепенно плъзнете пръстите си надолу към тестисите му. Започнете постепенно и нежно да ги галите сред пръстите си. Можете също по този начин да ги вземете в шепа и деликатно да ги стиснете.
Докато се придвижвате назад към пениса, използвайте ноктите, с цел да надраскате тестисите, само че го правете с най-малък напън. Не желаете да одерете тази част от мъжеството на обичания, нали?
Не подценявайте френулума, или гемчето. Той се намира на долната страна на пениса и съединява главата с останала част от него. Дори леко придвижване с един пръст върху френулума е необикновено стимулиращо за мъжа. 20-30 секунди са задоволителни, с цел да нагорещят колегата ви.
А когато стартира спермоотделянето, не забързвайте темпото. Направете тъкмо противоположното. Разхлабете и хватката, тъй като сега на оргазъм пенисът е извънредно сензитивен на досег до степен, в която може да се усети мъчително за него, в случай че го докоснете по главичката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР