Има поражения по четири структури на "Александровска" болница след бурята

...
Има поражения по четири структури на "Александровска" болница след бурята
Коментари Харесай

Директорът на "Александровска" притеснен: Коронавируса в България вече става...

Има провали по четири структури на "Александровска " болница след бурята нощес. Щетите не са съществени, свързани са със счупени прозорци и течове. Със сигурност провалите ще изискват спомагателни средства. Това съобщи пред "Референдум " по Българска национална телевизия проф. доктор Костадин Ангелов – шеф на УМБАЛ "Александровска ".

"Не се интересуваме от здравноосигурителния статус на пациентите с ковид ", разкри още професорът.

"При положителни ограничения и дисциплинираност болестта от COVID-19 може да се ограничи ", съобщи проф. доктор Ангелов.

"Ситуацията е комплицирана, тъй като болестта става все по-дифузна, а цифрите на новозаразените порастват ", разяснява шефът на "Александровска " болница.

"Хората не престават да не съблюдават ограниченията - би трябвало да свикнем да живеем с този вирус. Лятото не унищожи ковид. Нека да не се събираме на огромни групи на затворени пространства и да носим маски ", прикани проф. доктор Ангелов.

"Медицинският личен състав се сблъска с най-тежките случаи, те не се съмняват във вируса. Често хората ме питат дали от вируса умират хора и дали е същински. Ако не имат вяра на нас, то дано погледнат международните организации. Много значимо е да имаме самодисциплина, при нас тя куца ", разкри шефът на "Александровска " болница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР