Има отлив между 30 и 40% на ранните записвания за

...
Има отлив между 30 и 40% на ранните записвания за
Коментари Харесай

Отлив на туристите младежи от 30-40%, отчете Ангелкова

Има отлив сред 30 и 40% на ранните записвания за отмора в България за тази година от младежите на възраст до 25 години, сподели през днешния ден по " Нова телевизия " министърът на туризма Николина Ангелкова. Попитана, дали това е вследствие на акциите на някогашния вицепремиер Валери Симеонов против шума по морето предишното лято, тя посочи, че не може да каже каква е повода, само че такива са обстоятелствата.

" Всеки един скандал, оказва въздействие ", добави Ангелкова. През предходната година тя и Симеонов на няколко пъти стигаха до разногласия през медиите, като имаше и обвинявания в лобизъм.

Министърът уточни, че има отлив от ранните записвания и на туристите от Русия, който е сред 10 и 15%. Министерството обаче било набелязало ограничения за ориентиране на вниманието към България.

Коментирайки свадите със градежите по морето тази зима, Ангелкова уточни, че това е неприятно, само че съвсем нищо не може да се направи, тъй като ставало дума за заварени обекти, получили зелена светлина преди 2008 година, когато е признат Законът за черноморското крайбрежие.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР