Има опасност Европейската агенция за безопасност на авиацията (AESA) да

...
Има опасност Европейската агенция за безопасност на авиацията (AESA) да
Коментари Харесай

„Възраждане“: Има опасност да отнемат лиценза на въздухоплавателната администрация

Има заплаха Европейската организация за сигурност на авиацията (AESA) да отнеме лиценза на Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ (ГДГВА) изобщо да се занимава и изобщо да управлява процесите в нашата авиация. Това съобщи пред публицисти националният представител от ПГ на „ Възраждане “ Николай Дренчев, съобщи БГНЕС.

„ В администрацията се управляват безусловно всички процеси – летателният състав, какви благоприятни условия има, може ли да извършва, може ли да експлоатира тази авиационна техника, надлежно техническият състав дали може да я обслужва и поддържа в съответната валидност, самите въздухоплавателни средства дали дават отговор на стандартите и дали са механически изправни. Също по този начин летищата, които се употребяват, летищните площадки дали дават отговор на нужните аеронавигационни механически условия “, сподели той.

Дренчев добави, че е значимо и дали самите летателни компании са проведени по подобен метод да дават отговор, че пасажерите и товарите на 100% обезпечено политане и кацане.

По думите му от доста години има систематични нарушавания, които от ден на ден се задълбочават. Той е безапелационен, че главният проблем на ГДГВА са фрагментите, защото хората, което са назначени там, не схващат авиацията, а точно те дават отговор за живота на хората.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР