Има няколко варианта, предложени от Столична община, но не мога

...
Има няколко варианта, предложени от Столична община, но не мога
Коментари Харесай

Красен Кралев не сподели вариантите за строеж на новия национален стадион

" Има няколко разновидността, препоръчани от Столична община, само че не мога да разясня преди да е определен подобен. " Това сподели спортният министър Красен Кралев и добави, че размерът на оборудването ще зависи от това дали страната ни ще кандидатства за европейско или международно състезание по футбол.
" Амбицията е да се построи нов народен стадион, трябваше да има среща в Букурещ, само че тя е отсрочена за септември. Местоположението на новите терени към този момент е конфиденциално, даже и поради опцията хора да не изкупуват терени. Но е ясно, че подобен огромен стадион в центъра на столицата не може да има ", изясни още той.
По думите му още не е ясно и каква ще е ориста на сегашния народен стадион " Васил Левски ", защото той има историческа стойност. 
За стадиона на ЦСКА " Българска войска " Кралев разгласи, че ще има реновиране, с цел да няма спекулации, че ще има строителство . Проектът е да се отстрани пистата, само че потенциалът му няма да е доста по-голям, сподели още Кралев.
" Имаме взаимен план с ЦСКА за този стадион и ще отстояваме да не се зачертава построената спортна инфраструктура ", изясни той в изявление за bTV.
Относно спора със сестри Стоеви и българската федерация по бадминтон спортният министър заяви, че се чака резултатът от инспекцията, само че за 2018 състезателките са получили своето финансиране:
" Факт е, че са афектирани от отношението на федерацията и считам че това е главният претекст. Опитват се да изгладят връзките. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР