Има някои зодии, които са просто обсебени от конспиративните теории.

...
Има някои зодии, които са просто обсебени от конспиративните теории.
Коментари Харесай

Кои са зодиите, които вярват в конспирации?

Има някои зодии, които са просто захласнати от тайните теории. Да, за някои може да наподобява много иронично, че четат за това в публикация, която е отдадена на астрология, само че има доста какво да се каже и научи от характерностите, които са дадени на зодиите. Нека забележим кои са по-податливи на това да имат вяра различни източници на информация. Разбира се, това не значи, че всички хора от дадената зодия имат вяра на конспирации. Просто зодиакалните знаци генерално имат заложби да вършат това. 

 Двете зодии с най-трудния темперамент Двете зодии с най-трудния темперамент
Има хора, които имат много сложен темперамент. С тях не е елементарно да се приказва, мъчно се разкриват пред хората, мъчно поддържат връзка. Имат...

Стрелците са приключенци и авантюристи и придвижват това в своя живот като цяло. Те постоянно ще търсят дали няма нещо оттатък историята, която им се сервира и по този начин могат да се хлъзнат по пътя на конспирацията. Дори нещата да наподобяват разумни, те ще опитат да намерят някакъв скришен авантюристичен демоничен проект, който биха осуетили в главата си. Като цяло имат наклонността да подхождат отворено и да изслушват разнообразни конспиратори, само че нормално здравият разсъдък надвива в последна сметка. 

Риби

Рибите са доста душевна и прочувствена зодия. Те са отворени към по-алтернативни тематики и тайните теории по никакъв начин не са им непознати. Интересуват ги всевъзможни тематики, които са свързани с душевното, като това включва медитация, астрални проекции и всевъзможни други забавни неща от сорта. Добрата страна на Рибите е, че преди да вземат решение, те обширно изследват всичко и не се тормозят да задават въпроси. Така в края на деня разсъдъкът печели и при тях. 

Водолей
 3 зодии се славят като огромни егоисти и горделивци 3 зодии се славят като огромни егоисти и горделивци
Гордостта и егоизмът могат да бъдат и нещо хубаво, в случай че са в естествени и здравословни граници. В противоположен случай обаче, могат да наранят...

За жал Водолеите не са прагматични. Много мъчно може да ги убедите в дадена теза, даже да е вярната, в случай че те към този момент са си наумили нещо. Ако не сте от хората, които харесват конспирациите, тогава възможностите ви напълно понижават. За жал Водолеите разчитат повече на своите чувство даже то да е неверно и обичат да основават лични престижи, които да слушат. Това нерядко могат да бъдат хора, които нямат годно мнение, изключително по чувствителни тематики. За да имате късмет да се преборите с Водолей, който има вяра в конспирации, би трябвало да го оставите да изкаже гледната си точка, да се умори и да наподобява, че е спечелил и по-късно да оборите всеки неверен факт. Това ще ги накара да премислят нещата. Трябва да сте много търпеливи, с цел да постигнете резултати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР