Има нов претендент за най-безумното събитие на годината: в Германия

...
Има нов претендент за най-безумното събитие на годината: в Германия
Коментари Харесай

В германския заговор е открита много “руска” следа

Има нов кандидат за най-безумното събитие на годината: в Германия бе осуетен опит за прелом. Поне по този начин настояват немските управляващи. В сряда 3000 служители на реда организираха интервенция за задържане на обвинени членове на терористична организация. Едновременно в 11 федерални провинции, както и в Италия и Австрия, бяха арестувани 25 души, а други 27 се търсят. Претърсвания са осъществени освен в жилища и офиси, само че и в казармите на специфичните елементи. Издирват членове на скрито общество, зародило преди към година и възнамерявало да завземе Бундестага и да смени властта в страната. Ако е допустимо да се потвърди последното, тогава те ще бъдат упрекнати и в подготовка на държавен прелом.

Вярно е, че проектите, показани от специфичните служби, наподобяват изцяло неуместни: заговорниците сякаш възнамерявали да завладяват постройката на Народното събрание, да провъзгласят ново държавно управление, след което да стартират безредици в страната и някои от силите за сигурност да решат да се солидаризират с новото държавно управление. Плановете на заговорниците също включват основаването на сенчеста бунтовническа войска, състояща се от " роти бранители на родината ". Имало учения със пукотевица, имало е проекти за преодоляване на оръжие и военна техника. Но явно не са открити оръжейни хранилища - следствието счита закупуване на дузина сателитни телефони и съществуването на " извънредно огромни суми пари " за подозрителни.

Кои са тези ужасни заговорници? Това са основно последователи на придвижването " Райхсбюргер " - германци, които не признават сегашната Федерална Република Германия и считат за належащо възобновяване на Райха (преди Хитлер). Сред задържаните е някогашният народен представител от Бундестага от Политическа партия " Алтернатива за Германия " Биргит Малзак-Винкеман (сега е арбитър в Берлин), за която се твърди, че е планувана да стане министър на правораздаването. Бившият пълководец на десантчици - 69-годишният Рюдигер декор П. и даже настоящи офицери от специфичните елементи. Там е и главата на заговора - принц Хайнрих XIII Ройс цу Кестриц. Искали да провъзгласят 71-годишния благородник за държавен глава.

Освен това принц Хайнрих посредством колегата си в живота, 39-годишния съветски жител Виталий Б., или се е опитал да откри контакт с съветските институции, или даже е ходил в съветското генерално консулство в Лайпциг. Разследването обаче гласи: „ Не успяхме да намерим доказателства, че тези институции са дали отговор на предложенията на принца “. Но въпреки всичко, при идване на власт, заговорниците са възнамерявали да договарят с Русия!

Ако смятате, че всичко това е спектакъл на парадокса, не бързайте. Хайнрих принадлежи към 900-годишно аристократично семейство, което ръководи в дребна част от Тюрингия и има купата императорски принц, те също са едни от създателите на Германския Райх през 1871 година И макар че по-старите и по-младите клонове на рода измират до 1945 година, непряк (не управляващ) клон към момента съществува. И се управлява от Хайнрих XIV (всички мъже от династията носят това име), братовчед на основния съзаклятник. А фамилното име “Ройс ” се превежда като " съветски ": то се появява като прякор (първо на латински - “Рутенус ”) измежду аристократите от Тюрингия през XIII век, откакто един от тях живее дълго време на Изток и се дами за Мария, галицийска княгиня.

С други думи, какво се случва? Някакъв потомък на съветски княгини с фамилното име Руски желае да възвърне Германския Райх и да подписа мир с Москва ли? И го е направил сега, когато нейните англосаксонски по-големи братя тласкат Германия, към този момент подвластна, освен към цялостен раздор с Русия, само че и надали не към война с нея? А какво да кажем за войната за самата Галиция (макар и повишена до размера на Украйна), от която произлиза семейството му? Никой Холивуд не би приел сходен сюжет.

Въпреки това, всичко това е доста наподобява на истина - с две значими ангажименти.

Ясно е, че нито „ райхсбюргерите “ (а тайните служби правят оценка общия им брой на няколко десетки хиляди), нито „ заговорниците “, водени от Хайнрих Ройс, съставляват опасност за Федералната република. И не са имали терористични планове. И най-вероятно е имало единствено диалози за това какъв брой ниско е паднала Германия, в какво унизително състояние са я сложили англосаксонците и какъв брой посредствена и слабоволна е немската ръководеща класа, неспособна да им се опълчи. И са мечтали какъв брой добре би било да направи нещо, с цел да се избави Германия. Ясно е, че в групата на Ройс е имало и информатори на специфичните служби и в действителност цялата им активност е била под " Шапката на Мюлер " (и е повече от евентуално освен немския, само че и англосаксонския). Тогава за какво е нужно такова шоу със задържането им?

И това е втората значима спогодба - макар несериозността на " заговора ", в действителност са се уплашили от него. Тоест, цялата тази интервенция по задържането не е осъществена, с цел да се откри някаква „ съветска диря “ или да се изплаши тази част от елита и обществото, която преди се назовава „ другари на Путин “ - всичко това, като се има поради настоящето равнище на борба с Русия, към този момент е излишно. Акцията с 3000 служители на реда е режисирана, тъй като самите те не схващат какво се случва в немското общество, какви процеси протичат там под сянката на победилия атлантизъм, мултикултурализма (уж разгласен за неосъществим, само че идеята му продължава) и стратегическо разкъсване с Русия. Нито немските елити, нито англосаксонските " наблюдаващи " схващат.

Последните са мощно обезпокоени за стабилността на Германия в редиците на антируския фронт - и уверенията на Шолц в противоположното не са в положение да ги убедят. След като оня ден той разгласява публикация във “Форин Афеърс ” „ Глобална смяна на времената “, която остро осъжда „ съветския империализъм “, англосаксонците очевидно не са харесали нейното подзаглавие: „ Как да избегнем нова студена война в многополюсната епоха. ” Защо да се заобикаля това, за което всичко е стартирано? Конфронтацията с Русия и сдържането на Китай е това, с което Германия би трябвало да се занимава. Ето за какво не е изненадващо какъв брой надменно “Таймс ” писа за канцлера в понеделник: „ Обърканият Шолц е опасност за бъдещето на Европа “, обвинявайки него и целия немски политически хайлайф (с изключение, несъмнено, на “Зелените ”) в „ доверчивост и лакомия ”:

„ Далеч от международния ред, безотговорният и себелюбив метод на Германия към сигурността докара непосредствено до спора, който в този момент бушува в Украйна. Това е директен резултат от доверчивост и лакомия, които накараха немските и други лица, вземащи решения, да пренебрегват повтарящите се предизвестия за възраждащ се съветски империализъм. Германската историческа амнезия визира както бъдещето, по този начин и сегашното. Конфликтът в Украйна разкри стратегическата голота на Европа. Непосредствената опасност идва от Русия, само че Китай ще стане доста по-голям проблем през идващите години. Разчистването на произлизащата неразбория изисква Европа да сътвори същинско икономическо, политическо и военно въздействие, в което Германия, индустриалният колос на континента и скоро негов водач във военните разноски, ще играе централна роля. Предложението на Макрон за европейска политическа общественост слага основата за това, както и гръбнакът на Европа – НАТО. Заедно те ще задействат и Англия след Брекзит. "

Всичко е казано в прав текст: Германия би трябвало да сплоти Европа и, разчитайки на НАТО, да се приготви за борба освен с Русия, само че и с Китай. Ето го – едно ярко немско бъдеще.

Така че в действителност има скрит план против Германия. И с цел да го откриете, са нужни не три хиляди служители на реда, а един английски вестник.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР