Има нещо странно в мускулатурата на Филип Буков. Само три

...
Има нещо странно в мускулатурата на Филип Буков. Само три
Коментари Харесай

Мускулите на Филип Буков спихнаха за 3 седмици

Има нещо необичайно в мускулатурата на Филип Буков. Само три седмици хранителни ограничения в „ Сървайвър ” се оказаха задоволителни, с цел да изгладят неговия до неотдавна величествен физически релеф. Мускулите на артиста са спихнали като спукана надуваема топка, а плочките на корема му май ще се окажат менте.
 

Едва ли някой би посмял да отхвърли, че Филип Буков обича спорта и тренира доста. Забележителните му мускули обаче май не са резултат единствено от спорт, а по-скоро от химия, считат специалисти по тематиката. Дни откакто разгласи, че напуща „ Сървайвър ” заради здравословни проблеми, звездата от сериалите „ Татковци ” и „ Откраднат живот ” демонстрира фотоси „ преди ” и „ след ” риалитито за оцеляване. „ Прекарах три седмици в играта и още няколко дни в болничното заведение. На лявата фотография съм 90 кг, а на дясната - 81. Незабравимо прекарване, което за жалост завърши прекомерно рано за мен. От няколко дни съм у дома и се връщам към естествения темп на живот. След още месец ще пусна фотография по какъв начин наподобявам и дали съм съумял да си върна килограмите ”, написа артистът.

Силно усещане прави, че до момента в който при други участници отслабването е за сметка на мазнини, при него сякаш е стопило мускулите. Коремът и гърдите на Буков напълно са се изгладили. Само за три седмици от тяло на културист той към този момент има тяло на напълно обикновено средностатистическо младо момче, което обича дейния метод на живот. Това не е неприятно, единствено че буди подозрения, че артистът май е употребил много химия, с цел да построи телесния релеф, с който кара фенките си да припадат пред тв приемниците.

„ Няма по какъв начин тези мускули да изчезнат за 3 седмици, в случай че са „ правени ” единствено със спорт! Така спадат мускулите на хора, които ги надуват с химия ”, разяснява пред „ Уикенд ” фитнес специалист. Въпросната химия най-вероятно е била спряна при влизането в играта и това е довело до изгубването на забележителния релеф на звездата. „ Ако от химия се мине непосредствено на апетит, се отключват доста съществени проблеми ”, изясни пред „ Уикенд ” същият специалист.

Той счита, че е допустимо използването на нездравословни за здравето, само че извайващи фигурата, субстанции да е причина за сърдечния проблем на Филип, поради който артистът отпадна от риалитито. Както стана ясно, той влезе в болница след няколко припадания от апетит в Доминикана, където тази година се снима шоуто. Преди дни Буков заяви, че е получил блокаж на дясната сърдечна клапа. Пулсът му падал и това водело до чести припадъци.

Филип Буков е единственият участник в „ Сървайвър ” тази година, при който мускулите изчезнаха от апетит. При останалите в играта те изпъкват още повече, откакто отслабнат, което е разумно, тъй като с отслабването се губи лой, която „ скрива ” релефа на тялото. Георги Валентинов да вземем за пример дойде в Доминиката с явно провиснал стомах, а към този момент има плочки, Благо Георгиев също не се е стопил, да не приказваме за фолк певицата Татяна, от която скоро ще останат единствено кости и мускули, покрити с малко кожа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР