Има моменти, когато не издържате повече и падате на колене.

...
Има моменти, когато не издържате повече и падате на колене.
Коментари Харесай

Просвещението

Има моменти, когато не издържате повече и падате на колене. Има моменти, когато лежите на земята и гледате нощта в тъмното небе.

Тъмнината не е нещо, от което да се опасяваме.

Когато човек се е зароди той живее в тъмнината на утробата, преди да излезете във външния свят. Повечето семена би трябвало да бъдат засадени подземен, преди животът да се разсъни в тях, до момента в който не станат подготвени и да бъдат подхранвани от светлината.

Понякога, когато паднем, би трябвало да стигнем до точката, при която да получим задоволително инерция, тъй че като отворим вътрешните си криле в верния миг с верния тласък, да можем да ускорим още веднъж и да преодолеем планината пред нас. Ако погледнете обратно, някои обстановки може да са ви тормозили от много време, само че позитивната смяна в съзнателната ви част се е случила доста по-бързо в последна сметка.

 Нощта на душата

За да бъдеш на дъното на своето създание, ти си оставил нещо там, чакащо да го намериш. Понякога може просто да сте изтощени от всички и всичко и би трябвало да прекарвате повече време със себе си.

Когато би трябвало да го извършите това и вие го забавите, то тогава в един даден миг ще се появят условия, които няма да ви дадат това време, като това може да се прояви посредством някакво събитие, или някакво заболяване. Не се съпротивлявайте. Не се разпилявайте с някакви краткотрайни удоволствия и обстановки, които ви разсейват или краткотрайно ви засищат.

Колкото по-дълго отлагате приемането на това,

толкоз по-трудно ще бъде да се справите с него. Бъдете сами, и не се опасявайте, да го прегърнете и вижте какво може да ви даде.

Дълбоката горест като идеограмна интерпретация значи опция за вътрешно придвижване. Така че това е сложен подарък, само че подобен, който постоянно идва, с цел да ви насочи в вярната посока, когато се отклоните от курса. Той идва, с цел да ви даде прозрения и осъзнавания. Това е времето на вашата смяна и надграждане.

 Нощта на душата

Промените в сезоните са това, което дава живот на природата, прераждане и еволюция през циклите. И при вас е същото. Виждате го на всички места, даже върху клавишите на пианото, редуванията сред белите и черните клавиши, сред мажорите и минорите, излизайки най-прекрасните мелодии в живота. Тайната се крие в тези обмени и тяхното ръководство.

Друго нещо, което би трябвало да запомните е, че някои ключалки са елементарни и лесни за отваряне.

Но когато има нещо доста скъпо за приемане, нещата нормално стават сложни. И там би трябвало да заложите на вярата си. Тези ключалки са като тези с многото комбинации. Но когато се вкара последната цифра, внезапно се чува тракване и чак тогава се прави отключването.

Със сигурност, до момента в който стигнете до там, ще имате възприятието, че въобще не се отваря. Ето за какво не би трябвало да се отказвате да пробвате, тъй като в никакъв случай не знаете, какъв брой близо сте до решението. Не забравяйте, че най-дълбоката мрачевина е тъкмо преди изгрев слънце.

Така че, когато се случи това и видите, че към момента не сте подготвени да получите подаръка продължите оттова до където сте стигнали, или малко по-рано. Получете нови прекарвания, с цел да можете да се върнете към него и да го декодирате. Оставете го да попие във вас като засъхнали мазнини, които не могат да бъдат изчистени в този миг, до момента в който не омекнат.

 Нощта на душата

Много пъти проблемите, основани от едно равнище на съзнанието, са направени с цел да бъдат преодолени. В противоположен случай може да се изгубим в лабиринтите на съществуващото схващане.

Прегърнете себе си, говорете с тялото си, и със сърцето си.

Попитайте ги какво желаят да ви покажат. Така или другояче, приемете даже онази част от вас, която сега просто желае да остане на дивана или в леглото и да не прави нищо.

Всичко се случва с причина. Когато си в разгара на тестването, всичко може да наподобява на вятъра и даже може да не видиш нищо. Това, което би трябвало да си напомните, колкото и мъчно да наподобява, е да бъдете търпеливи. Всичко, както и предходните компликации, минават с цел да може да запазите вярата си, а това ще ви даде сили и вяра да продължите.

Дръжте очите си отворени за хората, които ще ви бъдат изпратени. И не забравяйте, че най-после ще излезете по-силен, като добавите още едно тестване в историята си. Никога не се отчайвайте и не забравяйте да си напомняте кои сте.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР