Има много причини за появата на тъмни кръгове под очите.

...
Има много причини за появата на тъмни кръгове под очите.
Коментари Харесай

Как да заличим тъмните кръгове под очите?

Има доста аргументи за появяването на тъмни кръгове под очите. Сред аргументите за тях може да са стрес, умора, недоспиване, старост или ген. Те са един от най-често срещаните проблеми, засягащи хубостта ни. Това положение се наблюдава при нараснало формиране на меланин и разширение на капилярите по повърхността на кожата.
 отмалялост ThinkStock/Getty Images
Важно е да запомнете, че в случай че желаете да се отървете от тъмните кръгове, би трябвало да пиете много  вода . Освен водата, би трябвало да поемате и богата на плодове и зеленчуци храна.

Използването на витамин Е е също едно от най-хубавите решения за унищожаване на неприятните кръгове под очите. Той хидратира кожата, усъвършенства кръвообращението в тази област, като по този метод защищава от прибързано стареене.

Друг сполучлив способ е да употребявате студено мляко . То има успокояващо и противовъзпалително деяние. За задачата е нужно да напоите памуче и да го разтриете към очите си. Правете това по два пъти дневно и няма да откриете диря от тъмните кръгове.-->
 очи ThinkStock/Getty Images
Куркумата е едно от растенията, които се употребяват за този проблем. Антиоксидантите и дейните съставки в куркумата я вършат превъзходна за здравето на кожата. За задачата навлажнете малко куркума на прахуляк с вода или мляко и я нанесете върху мечтаните от вас места.

Друго потребно растение е авокадото . То съдържа мастни киселини, които са потребни за хидратиране на зоната към очите и понижават вероятността от поява на тъмни кръгове.
 очи ThinkStock/Getty Images
Един от най-старите способи са резените от картофи . Те имат противовъзпалително и освежаващо деяние и придават на лицето ви по-енергичен тип.

А когато петната изчезнат, използвайте ябълки.  Те съдържат танин, който изравнява цвета на кожата. Те съдържат витамини B и C, както и жизненонеобходими минерали, които подхранват в дълбочина деликатната зона на лицето ви.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР