Има много определения за фотографията. Освен че тя е светлинна

...
Има много определения за фотографията. Освен че тя е светлинна
Коментари Харесай

Земята – от най-невероятни гледни точки

Има доста избрания за фотографията. Освен че тя е светлинна картина, документ, изкуство и памет… тя е и нашето аварийно око към забележимото и невидимото. Фотографите слязоха под водата и се качиха над облаците. Някои от тях – тези, които проправят и през днешния ден път към красиви, невиждани и изкусителни места, описват своите истории в предаването ФотоФабрика – факт и нереалност.

Това са Владо Донков – приключенец, полярник и експериментатор на човешката устойчивост при рискови условия, Димитър Караниколов – проектант, заповедник на дроновете, идеалист и естетически подбудител и Веселин Атанасов – фотограф на годината в 11-ото издание на най-мащабния фотоконкурс в света " Сони Уърлд Фотографи " 2018.

От Аерофотографията, която снима земната повърхнина от висока въздушна позиция, през полярните пътешествия и разходките в родния Балкан – това са част от прекарванията на тримата, които са съумели да снимат Земята – от най-невероятни гледни точки.

За тях и за безпилотните летателни апарати и „ крадливите “ дронове… става дума в предаването ФотоФабрика – факт и нереалност – чуйте от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР