Има милиони причини защо женен мъж изневерява на жена си.

...
Има милиони причини защо женен мъж изневерява на жена си.
Коментари Харесай

4 жестоки заблуди, които съпътстват всяка изневяра

Има милиони аргументи за какво женен мъж изневерява на жена си. Или пък за какво жена желае да стане втората в любовното уравнение. А има и десетки заблуди, които съпътстват сходни тройки. Ето кои са най-разпространените.

Нещата, които брачната половинка не знае, няма по какъв начин да я наранят

Може и да не знае в този момент, само че за в бъдеще рано или късно ще научи. И тогава истината ще бъде още по-съкрушителна за нея. Първо, тъй като очевидно не става въпрос за мимолетна връзка, защото лъжата е защитавана прецизно дълго време. И второ, тъй като мъжът, в който се е врекла и обича, е предал доверието й.

Всичко е единствено секс

Това си го повтаря всяка жена, която се среща с женен мъж. Само че рано или късно сексът прераства в обич и тогава обстановката става комплицирана. Дори и да сте имали желанието всичко да бъде напълно мимолетно, идва миг, в който не е толкоз елементарно да се отдръпнете. И тогава идва желанието вие да бъдете първата, а не втората жена в живота на мъжа.

Той ще напусне брачната половинка си рано или кусно

Само че това се случва в доста редки случаи. Приемете, че вие сте играчка в ръцете му и той няма да остави питомното поради дивото. Защо да рискува? Дори и дамите, които схващат, че съпрузите им изневеряват не подхващат радикални ограничения и не напущат половинките си, тъй като имат вяра, че всичко това рано или късно ще им омръзне. Така че вие постоянно ще бъдете втората по ред.

Тя е толкоз зла, че той ще е по-добре без нея

Често мъжете, които изневеряват, споделят на любовниците си, че съпругите им са надали не вещици, които всеки ден ги тормозят. Но това нормално са чиста проба неистини в опит да оневинят себе си и действията си. Всъщност множеството от тези мъже имат благополучен брак, само че просто са се увлекли по една или друга причина. А забежките им нормално са краткотрайни.

източник: rozali.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР