Има ли покер с живота на най-красивите българки? По тази

...
Има ли покер с живота на най-красивите българки? По тази
Коментари Харесай

Наша журналистка хвърли бомба за убийството на мъжа на Наталия Гуркова и защо миската е в България, а не в ЮАР

Има ли покер с живота на най-красивите българки? По тази тематика приказва журналистката Патриция Кирилова, която разяснява бруталното ликвидиране на брачна половинка на Мис България Наталия Гуркова. Блиц припомня, че Джордже Михалевич бе разстрелян и погубен в град Бедфордвю в ЮАР, покрай Йоханесбург.



„ Той споделяше, че е имало опит за нападение над него “, хвърли бомба Кирилова.

„ В ЮАР е много рисково място за живеене. Особено за хора, които не са локални. Наталия не инцидентно е от толкоз дълго време в България. Сигурно и децата тук са по-сигурни “, допусна тя.



„ Ако един мъж тръгне по лесния път, постоянно стига в незаконния свят. При манекенките е същото. Те няма да си намерят някоя сложна работа. Ще желаят да се снимат, да е елементарно и да излизат нерегламентирано с богати и известни мъже. Там ползи не са свързани с усеща, а с пари и да можеш да кажеш „ Виж с кой излизам “, сподели още Кирилова във връзка по какъв начин известните и красиви българки всеобщо излизат с богати мъже.

„ Бях на 15 години когато всякакви мъже ме дърпаха на „ Витошка “ от същите тия мъже, които са дърпали и сегашните миски. Аз им се изсмях. Една жена се учи в първите си седем години и от майка си дали да бъде продажница или не. Аз знаех, че не съм родена за това и да разхождам някакви маркови дрешки “, отсече Кирилова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР