Има ли паралелни светове... Въпрос, които наподобява на този с

...
Има ли паралелни светове... Въпрос, които наподобява на този с
Коментари Харесай

Има ли паралелните светове и как изглеждат?

Има ли паралелни светове... Въпрос, които прилича на този с живота след гибелта - мъчно можем да го потвърдим сигурно. Да погледнем гледната точка на физиците и учените, които учат Вселената.
Според актуалната физика за една дребна част от секундата след Големия гърмеж Вселената се е разширила неимоверно бързо (по време на интервал, прочут като " инфлация " ) и по-късно е спряла. Разбира се, уголемява се непрестанно от този момент, само че с неимоверно по-ниска скорост.
Според някои физици има учредения да имаме вяра, че съществуват " джобове " от пространства, които не са спрели да се уголемяват след Големия гърмеж и други, които са спрели, само че на разнообразни стадии от съществуването си. Тази догадка е известна като Хипотезата на безконечната инфлация, съгласно която всеки подобен " джоб " съставлява обособен свят, друг и изцяло обособен от нашия.
 Стивън Хокинг откри вход към друга галактика Стивън Хокинг откри вход към друга галактика
Черните дупки са врата към друга галактика. Това се споделя в ново проучване на английския астрофизик Стивън Хокинг, Андрю Стоминджър от Х...
И тук става в действителност забавно, тъй като няма никаква причина да приемем, че тези светове би трябвало да следват същите закони на физиката като тези на нашия свят, или да се подчиняват на същите физически константи като нашия свят.
" За всяка от тези константи наподобява по този начин, като че ли Вселената е хвърлила зарове и са се паднали константите на нашия свят. В други светове силата на гравитацията може да е отблъскваща или да е зелена, или да бълва еднорози, да вземем за пример. Възможно е времето да тече обратно или пък да съдържа друга версия на вас ", споделят специалисти.

Източник:  Science Alert
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР