Има извършени доста големи нарушения във връзка с договорите за

...
Има извършени доста големи нарушения във връзка с договорите за
Коментари Харесай

Действията на кабинета „Петков“ бяха мародерски

Има осъществени много огромни нарушавания по отношение на договорите за газа и инсталирането на медиатори. Тези следствия сега вървят по наш сигнал с сътрудника ни Делян Добрев и тъй като знам какво написа в сигнала, мисля че някой ще лежи. Няколко пъти посъветвах, ще съветвам още един път някогашния началник на Булгаргаз да стартира да споделя кой му е давал нарежданията за инсталиране на медиаторите, с цел да не лежи той.

Това съобщи Радомир  Чолаков, претендент за народен представител от ГЕРБ-СДС за Пловдив-град в предаването „ Офанзива “ по Нова телевизия.

Тези хора прекалиха с говоренето и не схващат, че когато слагаш доста високо моралната летва, би трябвало да можеш самичък да я скачаш. Те за година и половина демонстрираха освен, че не могат да я скачат, а че са решили в обстановка на рецесия да мародерстват и да правят злоупотреби. Всички дейности на това държавно управление, на Кирил Петков, бяха подчинени на мародерство. Според мен бяха планувани крупни злоупотреби, които занапред би трябвало да бъдат разследвани, сподели Чолаков.

Според политика в последните дни на Народното събрание е имало нервност Бойко Рашков да стане началник на КПКОНПИ.

Това беше засегнатост към здравия разсъдък и към правосъзнанието в България, тъй като той беше човек, който единствено преди няколко месеца извърши противозаконни арести в България, за които нито един път не се разкая, дори се и гордееше. Такъв човек няма право въобще да работи в правната система, камо ли да става началник на КПКОНПИ. Тогава ние разбрахме, че тези хора няма да създадат правосъдна промяна, сподели Чолаков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР