Има голяма вероятност долуизброените зодиакални знаци да се разделят с

...
Има голяма вероятност долуизброените зодиакални знаци да се разделят с
Коментари Харесай

Крахът е близо: Тези зодии късат с половинките си до седмици

Има огромна възможност долуизброените зодиакални знаци да се разделят с половинките си до края на м. септември тази година, предизвестяват астролози, предизвестяват от fitwell.bg.

Телец

Яркия характер на телците, ще бъде секирата сред тях и половинката им, както и детонатор на проблемите. Телците едва ли ще съумеят да успокоят буйния си манталитет и даже е допустимо преднамерено да опитат да предизвикат половинката си.

Риби

Рибите внезапно ще осъзнаят, че нямат нищо общо с сътрудниците си, ще изразят това много остро, а това ще изостри споровете. Ще открият че не си пасват по доста неща, а опитат ли се да наложат гледната си точка, това ще докара до взривоопасни проблеми.

Везни

На везните им писва от скуката и рутината и внезапно ще осъзнаят, че половинката им не е задоволително забавна за тях и това ще унищожи връзките им. Везните имат потребност от внимание и спонтанни дарове, а когато това им липсва, стартират да се замислят за нов човек.

Козирог

Борбата за власт може да е причина за разлъка, както и хармонията има късмет да изчезне. Тогава козирозите ще стартират да проучват обстановката и в случай че решат, че връзката им към този момент е пред неуспех, нищо няма да ги спре да я изоставят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР