Има алтернатива! - събитието, организирано от Местната комисия за борба

...
Има алтернатива! - събитието, организирано от Местната комисия за борба
Коментари Харесай

Вдъхновяващи истории белязаха събитието "Има алтернатива" в Оряхово

" Има опция! " - събитието, проведено от Местната комисия за битка с протиообществени прояви на малолетните и малолетните в община Оряхово взаимно с СУ " Христо Ботев " и ЦПЛР – ОДК се организира в понеделник.
 
Учениците и техните учители имаха опцията да се допрян до личността и вдъхновяващите истории на Пламен Йотински и неговия екип – Христо, Хари и Клара, всички изправили се пред огромния камшик на зависимостта. Създател на Център за рехабилитация на подвластни " I A.M. WAY " – Племен Йотински искрено описа на учениците за личните си неточности и по тази причина по какъв начин е избягал от тях, с цел да може през днешния ден да оказва помощ и да направлява с думите си -  " Даването е най-голямото взимане! ".
 
 Събитието Събитието " Има опция " в Оряхово Източник: Община Оряхово
След откровените разкази децата се любуваха на изълненията на френски език на младата и надарена изпълнителка Александра Панайотова. Момичето, което накара французите да се влюбят в българския фолклор, пеейки от балкона си в Париж по време на пандемията от COVID-19.
 
Изненада бяха взаимните осъществяване на известни фолклорни песни с Младежки духов оркестър " Оряхово Брас Бенд ", с началник Николай Пеев към ЦПЛР ОДК – Оряхово.
 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР