Има 47 иска от израелски граждани – потърпевши и близки

...
Има 47 иска от израелски граждани – потърпевши и близки
Коментари Харесай

Славчо Велков: България може да се наложи да плаща 200 млн. лв. заради Сарафово

Има 47 желае от израелски жители – пострадали и близки на починали при атентата в Сарафово за над 200 млн. лева България може да бъде изправена пред угрозата да заплаща тези пари, тъй като това се случва на наша територия и нашата страна е трябвало да обезпечат сигурността на туристите. Това разяснява специалистът по сигурността и народен представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков в студиото на „ Тази събота”.

„ Имах опция да видя обвинителния акт. Над 100 стр., на никое място не се загатва името на организацията, посочена от господин Цветан Цветанов (вероятно се засяга „ Хизбулла”-б.р.)”, уточни Велков.

Той разяснява и различен сериозен пропуск в сигурността на летищата у нас – безпрепятственото прекосяване на десетки пасажери без паспортен надзор при кацането им в София от Париж. Все още аргументите граничните служители на реда да изоставен работните си места не са изцяло открити.

--> „ Преди седмица нашият министър председател в Брюксел сподели „ Вие си измисляте аргументи да не ни приемате в Шенген!”. След този случай – пазим ли най-добре нашата граница?”, запита Велков.

Той призна, че съчувства на вътрешния министър Валентин Радев, който „ не може да повярва какво се случва”, само че също така и на негово място би се отдръпнал от поста.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР