> ИлюстрацияСтраните по делото приеха за безспорно установено, че от

...
> ИлюстрацияСтраните по делото приеха за безспорно установено, че от
Коментари Харесай

Осъдиха 56-годишен мъж, превърнал имот край Варна в наркооранжерия

 > Илюстрация
Страните по делото одобриха за несъмнено открито, че от неустановена дата през 2019 година до 5 май 2020г. подсъдимият като наемател на къща – част от вилно населено място в околност край Варна, отглеждал общо 163 броя растения от рода на конопа/канабис/. Растенията били с друга височина и наличие на деен съставен елемент, с общо чисто тегло на изсушената листна маса от растенията над 5,5 кг., на стойност за над  33 000 лв..

Варненският областен съд утвърди съглашението, като реши, че то не опонира на закона и морала. За осъщественото закононарушение по член 354 В от Наказателния кодекс, 56-годишният годишният обвиняем следва да търпи наказване от  2 години " отнемане от независимост “, с 4 годишен изпитателен период, както и 5 000 лв. санкция.

В негова тежест са сторените по делото разходи. Веществените доказателства, предмет на закононарушението и послужили за осъществяването му, се лишават в интерес на страната и предават за заличаване. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР