> ИлюстрацияСпоред полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба посегателството

...
> ИлюстрацияСпоред полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба посегателството
Коментари Харесай

Полска туристка твърди, че e била нападната сексуално от масажист на морето

 > Илюстрация
Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба похищението е станало на 20 септември. Курортистката се записала на предлаган в хотела " Турски масаж “. Както твърди жертвата, в един миг по време на масажа масажистът вкарал пръсти във влагалището й.

По съвет на приятеля си дамата, показана с инициала В. разказала за станалото на личния състав на хотела, само че мениджърът на обекта не й повярвал. В тази обстановка полякинята повикала полиция. Служителите на Министерство на вътрешните работи обаче не знаели британски. Все отново благодарение на хора от хотела съумяла някак си да се разбере с служителите на реда.

Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, само че след това съумяла да ги убеди и дамата била откарана за гинекологичен обзор в болница. Там дежурният доктор отказал да даде подробна информация за прегледа, като бил декларирал, че ще даде резултатите от проучването на служителите на реда.

На идващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за здравно освидетелстване. Лекарят признал, че влагалището й е зачервено, само че отказал да се занимава с ДНК проби и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова проучване на частно. Оттам дамата още веднъж отишла в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, където й споделили, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа.

Според Радио Зет казусът е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър. В резултат на това госпожа В. два пъти била водена в Бургас за взимане на проби за проучване на биологичен материал, в този момент се чакали резултатите. Срещу мъжа, посочен от полякинята е формирано досъдебно произвеждане, твърди Радио Зет с позоваване на почетния консул на Полша в Несебър Лидия Пиетшик-Вангелова. Консулството щяло да окаже помощ на дамата и в идващите процесуални дейности в този случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР