ИлюстрацияИнформация за два случая, при които са заловени трима разбивачи

...
ИлюстрацияИнформация за два случая, при които са заловени трима разбивачи
Коментари Харесай

Шамарено правосъдие и граждански арести след среднощен лов на автоджамбази във Варна

 Илюстрация
Информация за два случая, при които са хванати трима разбивачи на коли, бе оповестена в групата " Виждам те КАТ-Варна ", където преди време членове се заканиха, че ще се провеждат и ще стартират лов на бандити, които трошат колите им. 

Ежедневно в групата се разгласяват фотоси и мнения от похищения над коли с разрушени прозорци, пукнати гуми и други вреди. 

Както наскоро Varna24,bg заяви, единствено за едно денонощие до админите на групата бяха подадени 40 сигнала за разрушени коли.

След като вниманието на органите на реда бе концентрирано върху казуса, бяха оповестени и няколко случая на арестувани причинители.

Въпреки това обаче варненци са се задействали в помощ на полицията и цивилен патрули обикалят нощем, решени да се оправят с нарастващия проблем. 

По информация на очевидци двама от арестуваните са били малолетни, по тази причина не са предадени в полицията, само че са получили " шамарени " препоръки да не припарват повече до непозната благосъстоятелност.  

Инициатор на гражданските патрули е Александър Иванов, админ на групата " Виждам те – КАТ Варна “. Неотдавна Иванов показа, че самият той е бил пострадал от набезите на автоджамбазите няколко пъти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР