ИлюстрацияГрозната сцена се разиграла по линия №14 днес около 14

...
ИлюстрацияГрозната сцена се разиграла по линия №14 днес около 14
Коментари Харесай

Агресия срещу дете във варненски автобус! Грубиян удари момиче в корема

 Илюстрация
Грозната сцена се разиграла по линия №14 през днешния ден към 14 часа, когато вместо да помоли за място, възрастният господин просто блъснал детето с ръка в корема, с цел да го отмести преди спирката на лятно кино " Тракия " в посока кварталите.

" Заболя ме доста, коремът ме болеше и преди този момент, може би по тази причина болката беше още по мощна и провокира сълзи в очите ми. Колко безочлив би трябвало да си, че да удариш дете в корема в градския превоз, тъй като не е схванало, че искаш път? Господинът ме удари без да каже нищо, а когато го попитах: " Защо ме удряте? ", отвърна: " Ще слизате ли? " Направих му място и попитах:  " Нужно ли беше да ме удряте? ". Той побърза да слезе и промърмори нещо под носа си. Днес удря мен, на следващия ден може да е малко дете или възрастен немощен човек, който може да падне от рейса! Пазете се от такива хора, пазете и околните си ", показа за медията ни момичето.

Грозната сцена се развила за секунди и съвсем никой от пътуващите в претъпкания рейс не схванал какво се случва. Свидетели станали единствено една жена и две деца, само че никой не съумял да реагира, защото агресорът бързо се изнизал от рейса. Възможно е камерите, инсталирани наоколо до вратите, да са уловили грубата постъпка на пасажера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР