Илюстрация Увеличаване Смаляване The Kinfolk EntrepreneurИздателство: ArtisanЦена: 64 лв.Kinfolk направиха

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване The Kinfolk EntrepreneurИздателство: ArtisanЦена: 64 лв.Kinfolk направиха
Коментари Харесай

The Kinfolk Entrepreneur

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
The Kinfolk Entrepreneur
Издателство: Artisan
Цена: 64 лева
Kinfolk направиха специфичен брой на същата тематика и през 2015 година, само че подзаглавието Ideas For Meaningful Work акцентира по-различния колорит оттатък биографичните данни и изброяването на триумфи.

На 368 страници изданието (с твърди корици) прави профил на над 40 персони от медиите, архитектурата, модата, дизайна и обобщава опита им, по какъв начин са навлезли в съответната професионална област, какви жертви се е наложило да създадат, с цел да пробият, по какъв начин балансират (или не балансират) професионалния и персоналния живот, каква е работната им нравственос. Така екипът на Kinfolk илюстрира и спецификите на бизнес климата на другите континенти.

Голяма част от диалозите гравитират към добре известни, само че постоянно подобаващи за припомняне истини, като да вземем за пример потребността от намиране на личен път и метод и загърбване на лесните решения.

Роденият в Хонконг Кевин Ма, основател на начин на живот уеб страницата Hypebeast, споделя, че е навлязъл в медиите и бизнеса без никаква теоретична подготовка, без четене или вслушване в препоръки. " За да останеш импровизиран в решенията си, постоянно би трябвало да си любопитен и да излезеш от зоната си на комфорт ", заключава Фрида Ескобедо, проектант от Мексико. А дизайнерката и шеф на компанията Design Army Пум Лефебюр, живяла сред Тайланд и Съединени американски щати, подчертава върху това, че постоянно концепциите идват, до момента в който си самичък.

В края на книгата са включени и препоръки за по-здравословна и положителна работна среда. Автор е Нейтън Уилямс, основният редактор на Kinfolk.

Изданието се намира онлайн в българския thehyggeshop и в книжарниците на Booktrading.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР