Илюстрация Увеличаване Смаляване + + и ½ от 5Още от

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване + + и ½ от 5Още от
Коментари Харесай

Кино: Ready or Not

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
+ + и ½ от 5
Още от същото: " Бебето на Розмари "
В афиша като " Докато гибелта ни раздели ". Самият плакат – отвън Тарантино – е заслужен за мъртвилото в края на лятото. Филмът е жанрово упражнение за твърди хорър почитатели. Добрите изненади за неизкушения, или просто търсещ неангажиращо забавление в жегите, фен, са малко. Сред тях е Самара Уивинг в централната роля на жертвата – отмъстител. Поредната австралийка с огромни очи в калъпа на Марго Роби, модел на локална марка долни дрехи, племенница на жанровия деец Хюго Уивинг. Другият бонус е подмолният жанр на иронично отстранение оттатък ужасиите.

Двойката млади режисьори идват от самостоятелната хорър сцена, част са от " колектива " Radio Silence. От уеб страницата им научаваме, че Мат Бетинели е пънк китарист със лична тайфа (Link 80), а Тайлър Гилет има зад тила си психохорър за млада двойка в клопката на бременност от дявола (Devil’s Due), който е харесан от самия Илай Рот ( " Пъзел ", " Хостел " ). Тук очевидната им библия в занаята е " Бебето на Розмари " на Роман Полански, редовите подиуми на потрес и кръв по стените се редуват със демонски обред в фамилно осъществяване.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ритуалът е маскиран като игра на гоненица. Младоженка сираче (Уивинг) влиза в фамилията на милиардери откачалки. Става цел на техния лов на живот и гибел с оръжия отпреди век и половина. Ако остане жива до утрото, ще бъде една от тях. Сатирата е над безпочвеното самочувствие на богатите, като общ знаменател. На прицел е и самият брак, с лицемерието на класовите му " правила ". Всичко това обаче е на трети и четвърти проект, за паузите на отдих от наложителната стратегия на жанра. Най-вече в интелигентно ироничния саундтрак, започващ и завършващ с Love Me Tender.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР