Илюстрация Увеличаване Смаляване Хрус-Хрус получи наградата за най-успешен бранд на

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Хрус-Хрус получи наградата за най-успешен бранд на
Коментари Харесай

"Хрус-Хрус" е Superbrand

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
" Хрус-Хрус " получи премията за най-успешен бранд на международната организация Superbrands, която прави оценка пазара в 80 страни. Това е оценка за най-силната потребителска и бизнес марка в сектора на българския пазар, която дават самостоятелният експертен Борд на Superbrands и потребителите, посредством национално гласоподаване в интернет. Критериите на световната организация са качество, надеждност и разграничение. " Хрус-Хрус " е обичан артикул на генерации в продължение на повече от 40 години. Брандът е първият в сектора, който създава и предлага солети с разнообразни усети, а от своя страна те оформят необятно портфолио от над 10 разновидности. В основата на развиването на компанията-производител " Млин-97 " АД е новаторската бизнес тактика, основаването на качествена продукция и откритата връзка с потребителя.

Затвореният цикъл на произвеждане подсигурява високото качество

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Млин-97 " АД е частна компания, водещ производител в хлебната индустрия в страната и основател на най-продаваната българска марка солети " Хрус-Хрус ". Голямата конкурентноспособност на компанията се дефинира от затворения цикъл на произвеждане, защото сдружението има личен зърнодобив и има мелница, оборудвана от международния водач в сектора, немско-швейцарската компания BUHLER AG. Разполага още с осъвременена база за произвеждане на солети, оборудвана с високотехнологични машини HASTAMAT Gmbh. Автоматизирането на работния развой следва най-новите тендинции в сектора и последното въвеждане на отвесната опаковъчна машина GENTRY 200 нарежда компанията в най-високия стандарт на индустриалния цикъл. Фирмата има построена и лична фотоволтаична централа за зареждане на промишления си комплекс. Инвестициите в софтуерно обновяване дават опция да се реализиране високо качество на продукцията, да се съблюдават стандартите на здравословното хранене и опазването на околната среда. " Млин-97 " АД влага и в двете посоки - произвеждане и търговия, за да поддържа водещата позиция на марката, която работи в мощно конкурентна среда.

" Хрус-Хрус " има страховит усет и над 10 разновидности

Създаването на портфолио от усети, които обезпечават на клиента избор, е пазарна политика, напълно в интерес на потребителя. Това е главен принцип в дългогодишната индустриална и комерсиална история на " Млин-97 " АД. Натурални артикули с високо и непрекъснато качество, опазване на обичайния типичен тип, само че и предложение на многообразие от нови усети са в основата на произвеждане, ориентирано към удоволетворяване на разнообразни потребности. Постоянното качеството на солетите от всички типове се дефинира и от стандарта на пшеничното брашно, добито в личен съвременен мелничен комплекс. Това е и единствената марка солети, която предлага специфични артикули за деца. Фирмата създава биотехнология за произвеждане на биосолети в отговор на възходящият интерес и нужда към здравословно и пълноценно хранене. Създава многообразие и необятна гама от усети с опция всеки да открие своя желан артикул. Приключен е процесът на софтуерна разработка на нови три усета, които към този момент са в произвеждане и ще бъдат на пазара за Коледа. Канела, карамел и какао са новите изкушения от " Хрус–Хрус ".

Солетите " Хрус-Хрус " са без консерванти, без хидрогенни мазнини и без ГМО

Четиридесетгодишното наличие на българския пазар потвърждава резистентност на главните полезности на компанията, които съчетават култа към качественото произвеждане с водещите правила на корпоративна еднаквост на " Млин-97 " АД. Профилът на марката е построен с доверието на потребителите, клиентите, сътрудниците и професионалната отдаденост на хората, които работят във компанията десетилетия. Високата подготовка на личния състав подсигурява успеваемостта и качеството на произвеждане. Компанията има интернационалните документи за интегрирана система за ръководство и е покрила всички европейски условия във връзка с организацията на работа и качеството на създаваната продукция. Притежава и специфичен документ на Европейски Съюз за произвеждане на биологични артикули.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР