Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Още по темата Какво друго по

...
Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Още по темата Какво друго по
Коментари Харесай

4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Илюстрация
Увеличаване
[Shutterstock] Смаляване
Още по тематиката
Какво друго по света: няколко любопитни хрумвания

Роботизирана ръка, която усеща допир; Озоновата дупка в действителност се затваря
12 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Кои са най-хубавите градове за развъждане на деца, какъв е резултатът от LED осветлението и по какъв начин да не бъдем песимисти
11 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

В кои страни няма държавно управление и всичко е ОК, РАЗБИРАЕМО пояснение за blockchain и по какъв начин се пуска спътник
10 яну 2018 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Благодаря ти, Гугъл Street View
Oсвен че улесни в пъти предвижването ни от едно място до друго и постави завършек на неуместните типично туристически моменти, които всички сме преживявали, Гугъл Street View има още една, по-нестандартна приложимост - в науката. Повече по тематиката четете тук.

Как измененията във Фейсбук ще се отразят на медиите
Ежегодната обява, в която Марк Зукърбърг разказва проектите си за идващите 12 месеца, тази година провокира огромна реакция, изключително измежду медиите. В поста си създателят на Фейсбук написа, че компанията ще се концентрира върху " смислена интеракция ", а от месеци насам се върти слухът, че платформата ще ограничи броя на публикациите, които излизат на стената на потребителите. Статията е на New York Times.

Защо пренебрегваме имейли
Технологията промени метода, по който поддържаме връзка, а паралелно с това и усещането ни какво възприемаме за норма в връзката с други хора. Разказва The Atlantic.

Продуктивност, работливост и още работливост
Ако към момента не сте съумели да се мобилизирате след коледните и новогодишните празници, може би този текст ще ви е от изгода. В него ще видите по какъв начин мисленето като икономист може да помогне на продуктивността. Това, в случай че стигнете до края.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ
Кажи ми нещо, което не знам
Ако си мислите, че сте умни, запознайте се с гостите в този епизод на Planet Money. Всички от тях са специалисти по поведенческа логика на психиката, а задачата на подкаста - да задават любопитни въпроси един на различен, на които би трябвало да отговорят без никаква помощ. Чуйте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР