Илюстрация Увеличаване [Хотел Рила] Смаляване Публикацията е част от платеното

...
Илюстрация Увеличаване [Хотел Рила] Смаляване Публикацията е част от платеното
Коментари Харесай

Хотел Рила, Боровец – планински оазис в близост до столицата

Илюстрация
Увеличаване
[Хотел Рила] Смаляване

Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Само на 70км от столицата, новото лице на курорта Боровец - хотел " Рила ", ни придвижва в същински планински оазис измежду вековна борова гора. Уникалната локация, стилният алпийски интериор на реновираните общи елементи и стаи, качествената кухня и модерният конферентен център трансформират четири-звездния хотел в привлекателен център както за ценителите на дейната отмора, по този начин и за най-взискателните бизнес посетители.

Най-големият конферентен център в хотел до София

Модерният конгресен център на Хотел " Рила " разполага с 8 мултифункционални зали с друг потенциал (от 20 до 700 участника), подобаващи за всеки вид конференция, среща или частен прием. Общият му потенциал доближава до 1300 души. Най-впечатляващата зала – бална зала " Рила ", предлага на гостите лично предверие с бар и тераса с пряк достъп до паркинга. Залата се разделя на две и двете шумо-изолирани зали могат да се употребяват поотделно и без значение една от друга.

Илюстрация
Увеличаване
[Хотел Рила] Смаляване

Центърът добива все по-голяма известност както в България, по този начин и в интернационален проект, с модерната си техническа обезпеченост, високото равнище на обслужване и вариантите за персонализиран кетъринг. В особено селектираните менюта началник Веселин Калев съчетава висококачествени сезонни артикули с най-актуалните кулинарни трендове. А-ла-карт ресторант " Самокови ", в който началник Калев показва гения си всекидневно, бе номиниран за новаторската си кухня от " Бакхус Ресторант на годината 2018 " в категорията " Креативна кухня ".

Хотелът разполага с 5 ресторанта, подобаващи за тематични кафе паузи, богати обеди и празнични вечери с панорама към планината.

За всички, които търсят забавни завършения на чист въздух и запаметяващи се прекарвания, хотел " Рила " е идеалното място за тиймбилдинг интензивности в планината с външен кетъринг и обслужване на мероприятията навън.

Активна отмора със спорт и занимания

Далеч от знойните горещини на града, хотел " Рила " предлага бягство от всекидневието в летните дни и отдаване на пълноценна отмора.

Спа центърът на хотел " Рила " разполага с 25-метров закрит басейн с две джакузита с неповторима панорама към зелената планина, термална зона и многообразие от обичайни и екзотични разтривки и ритуали. За тонизиращ старт на деня, през лятото утринна йога процедура чака гостите на хотела всяка неделя.
Най-малките посетители могат да създадат своите първи стъпки в плуването с уроците по плуване за деца, които хотелът предлага всеки работен ден още веднъж през лятото. Шеф Калев и неговият екип пък ще ги възпламенят по света на кулинарията с готварските уроци всеки четвъртък.

Илюстрация
Увеличаване
[Хотел Рила] Смаляване

Разнообразие от интензивности навън за цялото семейство чакат гостите на хотел " Рила " през лятото - от планинско колоездене, пешеходни турове, конна езда, скално катерене, въжен град, тенис, парапланеризъм, спортни игри и доста други. А за тези, които избират да се насладят на планинските гледки с коктейл в ръка, хотелът е приготвил класове по миксология всяка сряда.

Наред с изобилието от развлечения в планината, Боровец и хотел " Рила " оферират на гостите си и трогателен календар от културни, спортни и кулинарни събития. Следете уебсайтовете на хотела и Боровец за настояща информация за идните събития и предлаганите интензивности: www.borovets-bg.com и www.rilaborovets.com.

Вашето незабравимо лято в планината е тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР