Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Просто мина време и

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Просто мина време и
Коментари Харесай

КапиталНО

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване
" Просто мина време и отново ми се дозанимава. Отборът щеше да изчезне, както изчезна ЦСКА, а на избран стадий от развиването си човек може да си разреши да прави положителни неща. "

Собственикът на " Левски " Васил Божков пред " Свободна Европа "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Днес Върховният касационен съд отхвърли регистрацията на партия " Няма такава страна ", тъй като употребила цветовете на българското знаме. Ами, добре. Това ли измислихте? Е, доста сте умни, няма що! Така ли мислите, че ще ни спрете? С боички и с наименования? Важно е наличието, а не опаковката. Затова ние, същите хора, със същите хрумвания, със същото наличие и със същите планове, ще записваме нова партия. С ново име и други цветове!

Влизам в регистрация на партия, която ще се назовава " ИТН " и в логото си ще има напълно други цветове. Чакам ви да видя какво ще измислите в този момент! "
Шоуменът Слави Трифонов в профила си във фейсбук

" Негово величество (кралят на Испания Фелипе VI - бел. ред.) е другар на туризма и демонстрира интерес към България за триумфите и развиването на бранша в нашата страна. "
Министърът на туризма Николина Ангелкова във фейсбук, представена от Dnevnik.bg

" Разчитам на природата и имам вяра, че тя ще изпълни язовира. Проблем ще бъде, в случай че има съществено захлаждане и наличният размер в язовир " Студена " замръзне. "
Министърът на стопанската система Емил Караниколов пред " Нова тв "

" Имиграционната система на Англия след Брекзит ще сложи " хората пред паспортите ", поставяйки хората пред паспортите, ще можем да притеглим най-големите гении от целия свят, без значение от кое място идват. "

Британският министър председател Борис Джонсън, представен от Би Би Си
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР