Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване Тази седмица отново станахме

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване Тази седмица отново станахме
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Йорданка Фандъкова

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Надежда Чипева Смаляване
Тази седмица още веднъж станахме очевидци на следващата детонация на неодобрение от ремонтите в столицата. Този път възмущението се изля във връзка разкрилата се пред публиката дребна част от измененията на " Граф Игнатиев ", само че аргументите са все същите - калпави, неспособно изпълнени и явно недогледани и недомислени строителни действия. Фандъкова побърза да съобщи в профила си, че " ремонтът не е завършен " и всичко това занапред щяло да се оправя.

Това е обичайно опрощение на общината за всеки противен, фалшив ремонт в града.
Но самата Фандъкова е заявявала, че ремонтът на " Графа " е " основният план " за тази година - един тип витрината на града.

Фактът, че общината има невисок потенциал да управлява качествено даже най-важния си план, би трябвало да е отчаяние и сигнална лампичка за 1.5 млн. души, 99% от които живеят на улици, за които общината не смята, че са " основни ".

Столичният кмет по традиция остава непокътнат в рейтингите поради неверната визия, че тя е виновна за вложенията в града (повечето от тях са евросредства, по този начин или другояче планувани за София) и поради мантрата, че постанова наказания. Рано или късно би трябвало да бъде заложен въпросът кой в последна сметка дава отговор за това звена като строителния контрол и Инспектората да работят добре и за какво сходни проблеми в София са систематични.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР